دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی مربایی


شیرینی مربایی

● مواد لازم برای ۲۰ عدد :
۱) ۱۱۵ گرم کره نرم بدون نمک
۲) ۵۰ گرم شکر
۳) یک عدد تخم مرغ درشت
۴) نصف قاشق مرباخوری وانیل
۵) ۱۲۰ گرم آرد
۶) یک هشتم قاشق مرباخوری نمک
۷) ۱۰۰ گرم مخلوط فندق، بادام …

مواد لازم برای ۲۰ عدد :

۱) ۱۱۵ گرم کره نرم بدون نمک

۲) ۵۰ گرم شکر

۳) یک عدد تخم مرغ درشت

۴) نصف قاشق مرباخوری وانیل

۵) ۱۲۰ گرم آرد

۶) یک هشتم قاشق مرباخوری نمک

۷) ۱۰۰ گرم مخلوط فندق، بادام و گردو تفت داده و خرد شده.

۸) نصف پیمانه مربا

طرز تهیه:

۱) فر را روی ۱۷۷ درجه سلسیوس روشن و تنظیم و سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.

۲) کره و شکر را با استفاده از همزن برقی به مدت ۳ دقیقه بزنید تا خامه ای و سبک شود.

۳) زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد کامل مخلوط شود.

۴) در ظرف جداگانه ای آرد و نمک را با هم مخلوط و به مایه کره اضافه کنید. در صورتی که خمیر نرم است و به دست می چسبد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۵) در ظرف دیگری نیز سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند. مغزها را در بشقابی قرار دهید.

۶) توپک هایی از خمیر درست کرده، در سفیده تخم مرغ و سپس در مغز بغلتانید و به فاصله از هم دیگر در سینی قرار دهید.

۷) با استفاده از شست دست روی توپک ها فشار وارد و آن را با مربا پر کنید.

۸) به مدت ۱۵ دقیقه و تا زمانی که شیرینی طلایی شد بپزید.