پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
شیرینی مربایی
مواد لازم برای ۲۰ عدد :
۱) ۱۱۵ گرم کره نرم بدون نمک
۲) ۵۰ گرم شکر
۳) یک عدد تخم مرغ درشت
۴) نصف قاشق مرباخوری وانیل
۵) ۱۲۰ گرم آرد
۶) یک هشتم قاشق مرباخوری نمک
۷) ۱۰۰ گرم مخلوط فندق، بادام و گردو تفت داده و خرد شده.
۸) نصف پیمانه مربا
طرز تهیه:
۱) فر را روی ۱۷۷ درجه سلسیوس روشن و تنظیم و سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.
۲) کره و شکر را با استفاده از همزن برقی به مدت ۳ دقیقه بزنید تا خامه ای و سبک شود.
۳) زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد کامل مخلوط شود.
۴) در ظرف جداگانه ای آرد و نمک را با هم مخلوط و به مایه کره اضافه کنید. در صورتی که خمیر نرم است و به دست می چسبد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۵) در ظرف دیگری نیز سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند. مغزها را در بشقابی قرار دهید.
۶) توپک هایی از خمیر درست کرده، در سفیده تخم مرغ و سپس در مغز بغلتانید و به فاصله از هم دیگر در سینی قرار دهید.
۷) با استفاده از شست دست روی توپک ها فشار وارد و آن را با مربا پر کنید.
۸) به مدت ۱۵ دقیقه و تا زمانی که شیرینی طلایی شد بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست