دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
فلافل پیاز
![فلافل پیاز](/web/imgs/16/11/0uoi11.jpeg)
مواد لازم:
آرد نخود : ۱۰۰ گرم
پودر فلفل : یک چهارم قاشق مرباخوری
زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
نمک : نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق مرباخوری
زیره خرد شده : نصف قاشق مرباخوری
پیاز نازک برش زده : یک عدد بزرگ
گشنیز خرد شده : ۲۵گرم
آب سرد : کمی
روغن : برای سرخ کردن
طرز تهیه:
آرد، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، زیره، بکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.
گشنیز خرد شده، پیاز و فلفل سیاه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
روغن را روی حرارت قرار دهید.
آب را به تدریج به مواد اضافه کنید به طوری که یک مایع غلیظ به دست بیاید. با استفاده از قاشق هر بار مانند کوکو چند قاشق از آن را به روغن داغ اضافه و هر دو طرف را سرخ کنید.
فلافل را با سس سرو کنید.
مسعود پزشکیان پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران دولت سیزدهم سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
محرم قتل آلودگی هوا تهران کنکور شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه پلیس راهور
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی بازار خودرو واردات خودرو بورس بازار سرمایه دلار قیمت سکه ایران خودرو
عاشورا کربلا کتاب تلویزیون امام حسین (ع) سینمای ایران رسانه ملی رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ ماهی باتری ربات
رژیم صهیونیستی فرانسه غزه فلسطین جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین دونالد ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا بازی
ناسا هوش مصنوعی سامسونگ
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی طب سنتی کودک ویتامین عشق آلزایمر کاهش وزن تب دانگ