دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

فلافل پیاز


فلافل پیاز

● مواد لازم:
آرد نخود : ۱۰۰ گرم
پودر فلفل : یک چهارم قاشق مرباخوری
زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
نمک : نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق مرباخوری
زیره …

مواد لازم:

آرد نخود : ۱۰۰ گرم

پودر فلفل : یک چهارم قاشق مرباخوری

زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری

بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

نمک : نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق مرباخوری

زیره خرد شده : نصف قاشق مرباخوری

پیاز نازک برش زده : یک عدد بزرگ

گشنیز خرد شده : ۲۵گرم

آب سرد : کمی

روغن : برای سرخ کردن

طرز تهیه:

آرد، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، زیره، بکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.

گشنیز خرد شده، پیاز و فلفل سیاه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

روغن را روی حرارت قرار دهید.

آب را به تدریج به مواد اضافه کنید به طوری که یک مایع غلیظ به دست بیاید. با استفاده از قاشق هر بار مانند کوکو چند قاشق از آن را به روغن داغ اضافه و هر دو طرف را سرخ کنید.

فلافل را با سس سرو کنید.