جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

هضم غذا با کمک برگ بو


هضم غذا با کمک برگ بو

برگ بو خواص دارویی زیادی دارد و به طور روزانه قابل استفاده است. برگ بو دارای بوی خاصی است و اغلب از آن در تهیه غذاهایی مانند سوپ و خورشت استفاده می شود. در این مطلب به نقل از «Ask.com» به …

برگ بو خواص دارویی زیادی دارد و به طور روزانه قابل استفاده است. برگ بو دارای بوی خاصی است و اغلب از آن در تهیه غذاهایی مانند سوپ و خورشت استفاده می شود. در این مطلب به نقل از «Ask.com» به خواص این گیاه اشاره شده است.

- آنزیم های موجود در آن به هضم غذا کمک می کند.

- مصرف برگ بو از بدن در برابر سرطان های مختلف محافظت می کند.

- منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. گنجاندن آن به وعده های غذایی برای سلامت بدن مفید است.

- برگ بو بدن را در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند. این گیاه دارای ترکیب های با ارزش مانند فیتونیوترینت، اسید کافیک و سالیسیلات است که برای سلامت قلب مفید است.

- درد آرتریت و ناراحتی های التهابی دیگر را معالجه می کند.

- دارای خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد باکتریایی و ضد قارچی است.

- خاصیت آنتی اکسیدان در آن به بدن در تولید انسولین کمک می کند و در نتیجه در بهبود بیماری دیابت موثر است.

- سردرد را برطرف می کند و در معالجه میگرن موثر است.

- پارچه ای آغشته به دم کرده برگ بو را روی سینه قرار دهید تا از عفونت های تنفسی، سرفه، سرما خوردگی و علایم آنفلوآنزا رهایی یابید.

- چند قطره روغن آن را با شامپو مخلوط کنید تا شوره سر از بین برود.

- دم کرده آن را قبل از هر وعده غذایی بخورید تا مانع از بروز افزایش قند خون شود.