پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر هزار لا:
به مقدار لازم؛
خامه ی زده شده:
به مقدار لازم؛
کرم و وانیل:
به مقدار لازم؛
پودر پسته:
برای تزیین؛
خرده شیرینی:
به مقدار لازم.
طرز تهیه:
خمیر را به ضخامت ۱ سانتی متر باز می کنیم و به شکل مستطیل ۱۰ در ۳۰ برش می دهیم. خمیر را درون سینی فر داخل فر ۲۰۰ درجه می گذاریم. بعد از ۸ دقیقه حرارت را به ۱۸۰ درجه تغییر می دهیم. ۲۰ دقیقه خمیر را می پزیم. سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. خمیر نان های پخته را از ارتفاع برش می دهیم. کرم وانیل را با خامه ی زده شده، مخلوط می کنیم، به طوری که صاف و یکدست شود. بین دو لا مالیده، سطح روی نان را نیز با همین کرم پوشش می دهیم. خرده شیرینی را روی آن می ریزیم. پودر پسته را روی آن می ریزیم. با یک سینی روی نان را پرس می کنیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از یک ربع به شکل مربع یا مستطیل های کوچک برش می دهیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست