یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
سوپ کرفس
مواد لازم:
کرفس خرد شده- یک بوته
پیاز خرد شده- یک عدد متوسط
سیر رنده شده- ۲ حبه
روغن و کره- هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل- به میزان کافی
آب مرغ- ۳ پیمانه
پودر جوز هندی- نوک قاشق مرباخوری
برگ کرفس خرد شده- چند برگ
آرد- ۲ قاشق غذاخوری
شیر- یک پیمانه
جعفری خرد شده- مقداری
طرز تهیه:
کرفس، پیاز و سیر را در یک قاشق کره و روغن تفت دهید تا نرم شود.
نمک و فلفل و آب مرغ را به آن اضافه کنید.
برگ های کرفس، جعفری و جوز هندی را اضافه کنید و بگذارید آرام به مدت ۲۰ دقیقه بپزد سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
آن را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
در ظرف مناسب باقی مانده کره و روغن را بریزید، آرد را تفت دهید، به آرامی شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
سس را به سوپ اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد تا جا بیفتد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست