یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

سوپ کرفس


سوپ کرفس

کرفس، پیاز و سیر را در یک قاشق کره و روغن تفت دهید تا نرم شود.

مواد لازم:

کرفس خرد شده- یک بوته

پیاز خرد شده- یک عدد متوسط

سیر رنده شده- ۲ حبه

روغن و کره- هر کدام ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل- به میزان کافی

آب مرغ- ۳ پیمانه

پودر جوز هندی- نوک قاشق مرباخوری

برگ کرفس خرد شده- چند برگ

آرد- ۲ قاشق غذاخوری

شیر- یک پیمانه

جعفری خرد شده- مقداری

طرز تهیه:

کرفس، پیاز و سیر را در یک قاشق کره و روغن تفت دهید تا نرم شود.

نمک و فلفل و آب مرغ را به آن اضافه کنید.

برگ های کرفس، جعفری و جوز هندی را اضافه کنید و بگذارید آرام به مدت ۲۰ دقیقه بپزد سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

آن را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

در ظرف مناسب باقی مانده کره و روغن را بریزید، آرد را تفت دهید، به آرامی شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.

سس را به سوپ اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد تا جا بیفتد.