دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
رولت خرما
مواد لازم:
کره - سه چهارم پیمانه
تخم مرغ - یک عدد
پودر شکر - یک و نیم پیمانه
شیر - یک و نیم پیمانه
آرد - ۳ پیمانه
خرمای بدون هسته - ۵۰۰ گرم
گردوی خرد شده - یک سوم پیمانه
کنجد - یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. پودر شکر را به همراه زرده تخم مرغ بزنید تا به تدریج کرمی و کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید و به تدریج آرد را بیفزایید و آن را ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. هسته خرماها را در بیاورید و وسط آن یک تکه گردوی کوچک قرار دهید. خمیر را باز کنید و به اندازه مربع های کوچک که یک خرما در وسط آن قرار بگیرد، برش بزنید. خرماها را بین خمیر قرار دهید و بپیچانید. سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید و خمیرها را در آن بغلتانید و کنجدها را در ظرفی بریزید و رولت ها را بعد از بیرون آوردن از تخم مرغ در کنجد بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب شده است، قرار دهید و در طبقه وسط فر بگذارید. خمیر که طلایی شد، از فر بیرون بیاورید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست