چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

رولت خرما


رولت خرما

● مواد لازم:
▪ کره - سه چهارم پیمانه
▪ تخم مرغ - یک عدد
▪ پودر شکر - یک و نیم پیمانه
▪ شیر - یک و نیم پیمانه
▪ آرد - ۳ پیمانه
▪ خرمای بدون هسته - ۵۰۰ گرم
▪ گردوی خرد شده - یک سوم پیمانه
▪ کنجد …

مواد لازم:

کره - سه چهارم پیمانه

تخم مرغ - یک عدد

پودر شکر - یک و نیم پیمانه

شیر - یک و نیم پیمانه

آرد - ۳ پیمانه

خرمای بدون هسته - ۵۰۰ گرم

گردوی خرد شده - یک سوم پیمانه

کنجد - یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. پودر شکر را به همراه زرده تخم مرغ بزنید تا به تدریج کرمی و کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید و به تدریج آرد را بیفزایید و آن را ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. هسته خرماها را در بیاورید و وسط آن یک تکه گردوی کوچک قرار دهید. خمیر را باز کنید و به اندازه مربع های کوچک که یک خرما در وسط آن قرار بگیرد، برش بزنید. خرماها را بین خمیر قرار دهید و بپیچانید. سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید و خمیرها را در آن بغلتانید و کنجدها را در ظرفی بریزید و رولت ها را بعد از بیرون آوردن از تخم مرغ در کنجد بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب شده است، قرار دهید و در طبقه وسط فر بگذارید. خمیر که طلایی شد، از فر بیرون بیاورید.