سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
منابع جهانی بیوتکنولوژی, بیوتکنولوژی در هند
استاف وان ریت مدیرعامل شرکت بلژیکی ویزیفار بایوساینس در این باره گفت: هند پتانسیل خارقالعادهای دارد که به منبعی جهانی در علوم زیستی بدل شود. ما کار را با یک پروژه تحقیق و توسعه درباره بیماری سل با همکاری موسسه علوم هند در بنگلور آغاز کردیم.
ریت در همایشی در بروکسل درباره چالشها و فرصتهای بیوتکنولوژی در هند صحبت میکرد که توسط اتاق بازرگانی و صنایع بلژیک و هند برگزار شده بود. وان ریت با اشاره به مرکز جانسن استبیلیتی که او در سال ۱۹۹۹ زمانی که مدیرعامل صنایع دارویی جانسن بود در مومبی تاسیس کرده بود و اکنون قسمتی از جانسون است گفت: هدف تبدیل این مرکز به مرکزی با ۱۵۰ کرسی عالی با سرمایهگذاری تا ۱۸ میلیون دلار است.
وان ریت اصطلاح »منبع جهانی« را به »منبع خارجی« ترجیح میدهد و آنرا اینگونه تعریف کرد: از این طریق بهترین منابع و تواناییهای هند، اروپا و امریکا کنار هم جمع میشوند.
مارک وان مونتاگ که موسسه بیوتکنولوژی گیاهی کشورهای توسعه یافته را در دانشگاه ژنتیک بلژیک مدیریت میکند و در بیوتکنولوژی گیاهی پیشگام است درباره هند گفت: این کشور نیاز دارد که فرهنگ نوآوری را در خود تقویت کند و از صنعت خدماتی منابع خارجی به یک صنعت نوآورانه مبتنی بر تحقیق و توسعه حرکت کند.
مونتاگ ادامه داد: متاسفانه هند سیاستهای نادرستی در قبال مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی در پیش گرفته در حالیکه تاکنون هیچ تاثیر سوئی از مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی گزارش نشده است.
● بیوتکنولوژی در کلورادو
کلورادو اسپرینگز خاستگاه صنعت کوچک اما رو به رشد بیوتکنولوژی است که هنوز راه زیادی دارد تا به یکی از بخشهای اصلی اقتصاد شهر بدل شود.
یان آسکیل مدیر آسپیربیوتک در اسپرینگز پس از مصاحبه با یک سوم از ۲۲ شرکت بیوتکنولوژی شهر به این نتیجه رسید. او درباره نتایج مصاحبههایش توضیح میدهد. آسکیل گفت: اکثریت ۲۲ شرکت ازجمله آسپیر فرصتهای مناسبی در صنعت بیوتکنولوژی به دست آوردهاند و این که در اسپرینگز مستقرند به این دلیل است که سرمایهگذارانشان اینجا زندگی میکنند. او افزود: بعضی از آنها این پتانسیل را دارند که سهم بیشتری از این صنعت را به دست آورند. آسکیل ادامه داد: ما بدون انگیزه نمیتوانیم دستاندرکاران بزرگ بیوتکنولوژی را به خود جلب کنیم بنابراین راهی نداریم جز این که صنعت خود را توسعه دهیم. شرکت اسکترانتیکز از همه به این ایده نزدیکتر است. اما کارن نیوئل در اینجا این پتانسیل را دارد که به یک غول صنعتی بدل شود.
سال گذشته اسکترانتیکز بیش از ۳۰ میلیون دلار لیزر پزشکی و محصولات وابسته که برای پاک کردن سرخرگها به کار میرود فروخته است. این در حالی است که آزمایشگاه نیوئل در دانشگاهی در کلورادو اسپرینگز درمانهای جدیدی برای کشتن سلولهای سرطانی طراحی کرده است.
آسکیل ادامه داد: شرکتهای بیوتکنولوژی کیفیت زندگی و هزینه پایین زندگی را در این شهر مناسب ارزیابی کردهاند اما پیدا کردن سرمایهگذاران محلی برای آنها بسیار سخت بوده است.
آسکیل گفت: در کنار عوامل رشد صنعت بیوتکنولوژی محلی که سرمایهگذاران را برای سرمایهگذاری و تاسیس شرکتها جذب میکند جذب و استخدام کارمندان باتجربه کافی در این صنعت، ایجاد برنامههای درجه دکترا در بیولوژی و راهاندازی بیمارستان تحقیقاتی نیز بسیار موثر بوده است.
آسکیل با اشاره به این که نیمی از شرکتهای بیوتکنولوژی به دلیل مدیریت نادرست موفق نخواهند شد افزود: شرکتهای بیوتکنولوژی به همان چیزهایی نیاز دارند که سایر شرکتهای فناوری برتر به آن نیاز دارند؛ مدیریت صحیح، سرمایهگذاران خوب، کارمندان با صلاحیت و زیرساختهای مناسب.
آسکیل ادامه داد: این صنعت با هزینههای بسیار بالایی مواجه است زیرا گرفتن مجوزهای دولت فدرال برای ابزار پزشکی تا شش سال طول میکشد و هزینهای معادل ۲۰ میلیون دلار دارد. برای داروهای جدید هم گرفتن مجوزها تا ۱۰ سال زمان میبرد و ۱/۲ میلیارد دلار هزینه دربردارد. او افزود: البته اینها جدا از گرفتن مجوزهای جداگانه از بیمهگران است.
از دیگر نتایج این مصاحبهها این بود که مشخص شد اغلب دستاندرکاران صنعت به دنبال فرصتهای کوچک بودند. به عنوان مثال، آسپیر تحت قراردادی با دستاندرکاران بزرگتر تحقیق، آزمایش و تولید چسب زخم و باند چسبدار برای مصارف گوناگون را دنبال میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست