دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
آلرژی به بادام زمینی وخطر بروز حساسیت های غذایی
به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، آلرژی به بادام زمینی در واقع خطر بروز دیگر آلرژی های غذایی را افزایش می دهد.متخصصان تغذیه با انجام تحقیقاتی دریافتند که اگر دادن غذای مکمل و جامد به نوزاد اندکی زودتر آغاز شود، احتمال ابتلای وی به آلرژی بادام زمینی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد نوزادانی که سابقه ابتلا به آلرژی را در خانواده هایشان دارند در صورتی که مادر در سن ۴ ماهگی به آن ها غذای مکمل بدهد، به احتمال کمتری دچار آلرژی به بادام زمینی می شوند.به گزارش ایسنا این متخصصان تاکید می کنند بین کودکان ۲ تا ۳ ساله که والدینشان مبتلا به آلرژی هستند، آن هایی که در نوزادی زودتر غذای جامد یا شیر گاو خورده اند، ۵ برابر از میزان حساسیتشان به بادام زمینی که یک شاخص مهم در آلرژی های غذایی است، کاهش پیدا می کند.
محققان می گویند: این یافته ها ثابت نمی کند که آغاز زودتر مکمل های غذایی برای نوزاد به طور کامل از بروز این آلرژی جلوگیری می کند اما حداقل تا حدی می تواند درصد ابتلا به آن را کاهش دهد یا شدت حساسیت را کمترکند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینما مهاجرت نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب