پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
آلرژی به بادام زمینی وخطر بروز حساسیت های غذایی
به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، آلرژی به بادام زمینی در واقع خطر بروز دیگر آلرژی های غذایی را افزایش می دهد.متخصصان تغذیه با انجام تحقیقاتی دریافتند که اگر دادن غذای مکمل و جامد به نوزاد اندکی زودتر آغاز شود، احتمال ابتلای وی به آلرژی بادام زمینی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد نوزادانی که سابقه ابتلا به آلرژی را در خانواده هایشان دارند در صورتی که مادر در سن ۴ ماهگی به آن ها غذای مکمل بدهد، به احتمال کمتری دچار آلرژی به بادام زمینی می شوند.به گزارش ایسنا این متخصصان تاکید می کنند بین کودکان ۲ تا ۳ ساله که والدینشان مبتلا به آلرژی هستند، آن هایی که در نوزادی زودتر غذای جامد یا شیر گاو خورده اند، ۵ برابر از میزان حساسیتشان به بادام زمینی که یک شاخص مهم در آلرژی های غذایی است، کاهش پیدا می کند.
محققان می گویند: این یافته ها ثابت نمی کند که آغاز زودتر مکمل های غذایی برای نوزاد به طور کامل از بروز این آلرژی جلوگیری می کند اما حداقل تا حدی می تواند درصد ابتلا به آن را کاهش دهد یا شدت حساسیت را کمترکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست