یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

نان گوجه فرنگی


نان گوجه فرنگی

● مواد لازم:
▪ شوید تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
▪ مرزنگوش تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
▪ گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده: یک و نیم پیمانه
▪ شکر: یک قاشق غذاخوری
▪ جعفری تازه خرد …

مواد لازم:

شوید تازه خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

مرزنگوش تازه خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده:

یک و نیم پیمانه

شکر:

یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

۲ قاشق مرباخوری

مایه خمیر:

۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری

آب ولرم:

نصف پیمانه

روغن مایع:

۲ قاشق غذاخوری

آرد:

۳ تا۴ پیمانه

کره آب شده:

۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در کاسه ای مایه خمیر، شکر و آب را حل کنید و کنار بگذارید.

گوجه فرنگی را با روغن، جعفری، شوید، مرزنگوش و نمک در همزن به شکل پوره دربیاورید. سپس خمیر مایه به آن اضافه کنید. آرد را کم کم بریزید تا خمیر یک دست شود. خمیر را به مدت ۸ دقیقه روی سطح آغشته به آرد ورز دهید تا حالت نرم و انعطاف پذیری پیدا کند. خمیر به دست آمده را در ظرف چرب دردار قرار دهید و در مکان گرم برای مدت یک ساعت بگذارید تا حجم آن ۲ برابر شود. نان را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس و به مدت ۱۵دقیقه بپزید، سپس دما را به ۱۸۰کاهش دهید و حدود ۲۵ دقیقه تا زمان آماده شدن نان، پخت را ادامه دهید. روی نان داغ کره بمالید و سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید