سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
نان گوجه فرنگی
مواد لازم:
شوید تازه خرد شده:
یک قاشق غذاخوری
مرزنگوش تازه خرد شده:
یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده:
یک و نیم پیمانه
شکر:
یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده:
یک قاشق غذاخوری
نمک:
۲ قاشق مرباخوری
مایه خمیر:
۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری
آب ولرم:
نصف پیمانه
روغن مایع:
۲ قاشق غذاخوری
آرد:
۳ تا۴ پیمانه
کره آب شده:
۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در کاسه ای مایه خمیر، شکر و آب را حل کنید و کنار بگذارید.
گوجه فرنگی را با روغن، جعفری، شوید، مرزنگوش و نمک در همزن به شکل پوره دربیاورید. سپس خمیر مایه به آن اضافه کنید. آرد را کم کم بریزید تا خمیر یک دست شود. خمیر را به مدت ۸ دقیقه روی سطح آغشته به آرد ورز دهید تا حالت نرم و انعطاف پذیری پیدا کند. خمیر به دست آمده را در ظرف چرب دردار قرار دهید و در مکان گرم برای مدت یک ساعت بگذارید تا حجم آن ۲ برابر شود. نان را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس و به مدت ۱۵دقیقه بپزید، سپس دما را به ۱۸۰کاهش دهید و حدود ۲۵ دقیقه تا زمان آماده شدن نان، پخت را ادامه دهید. روی نان داغ کره بمالید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست