یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی عدس


کوکوی عدس

اغلب افراد با عدس، عدسی یا عدس پلو می‌پزند و کمتر کسی است که نام کوکوی عدس را شنیده باشد. این کوکو هم خوشمزه است هم متفاوت. طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

اغلب افراد با عدس، عدسی یا عدس پلو می‌پزند وکمتر کسی است که نام کوکوی عدس را شنیده باشد. این کوکو هم خوشمزه است هم متفاوت. کافی است یک مقدار عدس و چندتا تخم‌مرغ داشته باشید؛ همه چیز حل است.

مواد لازم برای ۴ نفر

۵۰۰ گرم عدس

به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه

۴ـ۳ عدد تخم‌مرغ

به میزان کافی روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

۱. عدس را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید، بعد آن را در دستگاه چرخ‌گوشت یا غذاساز بریزید و چرخ کنید.

۲. عدس چرخ شده را در کاسه‌ای مناسب بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.

۳. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ بشکنید و با عدس خوب مخلوط کنید.

۴. تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. قالب کوکو را در روغن داغ بگذارید و با قاشق از مایه کوکو در قالب بریزید.

۵. وقتی هر دو طرف کوکو سرخ شد آن را بیرون بیاورید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن آن گرفته شود. بعد در ظرف مورد نظر تزئین و سرو کنید.