جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
فتو چینی با میگو
مواد لازم
دو تا سه فنجان کلم بروکلی خردشده
یک بسته فتوچینی
دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
دو فنجان خامه
شش حبه سیر
نصف قاشق چای خوری فلفل
۴۰۰ گرم میگو
دوقاشق مرباخوری جعفری تازه خردشده
نمک
طرزتهیه
در یک قابلمه آب ریخته و به آن نمک اضافه کرده، صبر کنید تا به جوش آید. فتوچینی را در آب ریخته و برای ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا کاملاً پخته شود. کلم بروکلی را نیز برای دو دقیقه در آب بپزید. سپس فتوچینی را با سیر خردشده ، خامه و فلفل به خوبی مخلوط کنید. روغن زیتون را در تابه ریخته و مخلوط فتوچینی، سیر، خامه و فلفل را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد برای چند دقیقه با هم تفت داده شوند. سپس میگوهای پاک کرده را به آن اضافه کرده در حالیکه حرارت راکم کرده اید مواد را تا جایی تفت دهید که میگوها سرخ شوند. در ظرف مناسبی غذا را ریخته و سپس آن را با جعفری و کلم بروکلی تزئین کنید.
[ماهرخ جواهری]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست