جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
سس اسپانیایی رومسکو
مواد لازم برای یک و نیم پیمانه:
* روغن زیتون - یک چهارم پیمانه
* نان تست خشک خرد شده - یک عدد
* بادام یا فندق بدون پوست و خرد شده - نصف پیمانه
* سیر خرد شده - ۵-۶حبه
* گوجه فرنگی نیم آب پز شده، بدون پوست و تخم - نیم کیلوگرم
* فلفل دلمه ای کباب شده روی آتش - ۲عدد
* فلفل پاپریکا - یک قاشق غذاخوری
* سرکه سفید - ۲تا ۳قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* فر را روی ۱۷۵درجه تنظیم کنید.
* روغن را روی حرارت متوسط در قابلمه گرم کنید.
* نان و بادام را در روغن تفت دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و ۲دقیقه هم بزنید.
* تمامی مواد تفت داده شده را همراه با نمک، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پاپریکا و سرکه در غذاساز هم بزنید.
* سس به دست آمده را در ظرف مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۱۵دقیقه بپزد و حالت کاراملی پیدا کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست