شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

گرگرفتگی و پوکی استخوان


گرگرفتگی و پوکی استخوان

شبدر قرمز،غنی از پروتئین، املاح معدنی و ریزمغذی‌هایی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم، تیامین، کرومیوم، نیاسین، فسفر، ویتامین آ، ویتامین کا، ویتامین ای، ویتامین ث و ویتامین …

شبدر قرمز،غنی از پروتئین، املاح معدنی و ریزمغذی‌هایی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم، تیامین، کرومیوم، نیاسین، فسفر، ویتامین آ، ویتامین کا، ویتامین ای، ویتامین ث و ویتامین ب۱۲ است.

چای شبدر قرمز که از مخلوط دو قاشق غذاخوری از گل خشک در یک فنجان آب جوشیده پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تهیه می‌شود، بسیار مفید بوده و برای بهبود بسیاری از علائم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چای شبدر قرمز، حاوی ایزوفلاوونوئیدهای فراوانی است که مانند هورمون استروژن در بدن عمل می‌کند و علاوه بر استحکام استخوان‌ها، بسیاری علائم یائسگی از جمله گرگرفتگی را بهبود می‌بخشد.دم‌کرده گل شبدر قرمز، حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی است که بدن را در برابر عوامل زیان آور، محافظت کرده و اثرات ضددرد و آرام‌بخش دارد.

این نوشیدنی، هضم را آسان کرده و علاوه بر تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی، عملکرد کبد را تنظیم می‌کند.

بسیاری از علائم سرماخوردگی، گلودرد، سرفه‌های مزمن، آسم و برونشیت با مصرف منظم این نوشیدنی کاهش پیدا می‌کند.

ترکیبات مفید موجود در این چای، کلسترول بد خون را کاهش داده و با پیشگیری از انسداد عروق، از بیماری‌های قلبی ممانعت می‌کند.

بهبود آکنه از دیگر فواید مصرف منظم چای شبدر قرمز است که در نهایت باعث طراوت و حفظ شادابی پوست می‌شود.