دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کیک هویج


کیک هویج

دستور این کیک بسیار خوب و بی‌نظیر است و تقریباً محال است کسی این کیک را میل کرده و از طعم آن لذت نبرد.

● مواد لازم:
▪ آرد ۲ و ۱/۴ پیمانه
▪ بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
▪ بکینگ سودا …

دستور این کیک بسیار خوب و بی‌نظیر است و تقریباً محال است کسی این کیک را میل کرده و از طعم آن لذت نبرد.

مواد لازم:

آرد ۲ و ۱/۴ پیمانه

بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری

بکینگ سودا ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری

هویج ۴۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد درشت

باتر میلک ۱/۲ پیمانه

شکر قهوه ای ۲/۳ پیمانه

شکر معمولی ۱ و ۱/۴ پیمانه

روغن مایع ۱ پیمانه

گردو خرد و تفت‌خورده ۱ پیمانه

کشمش طلایی ۱ پیمانه

آناناس خشک خردشده ۱/۲ پیمانه

وانیل شکری ۲ قاشق چای‌خوری

برای روی کیک:

پنیر خامه‌ای ۴۵۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۳/۴ پیمانه

وانیل ۲ قاشق چای خوری

اسانس پرتقال ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

دارچین، زنجبیل و جوز هندی را مخلوط کنید، آرد، نمک، بکینگ پودر و بکینگ سودا را با مخلوط دارچین و زنجبیل و جوز هندی الک کنید و کنار بگذارید. هویج را نیز رنده ریز کرده و کنار بگذارید.در یک ظرف بزرگ تخم مرغ را با شکر و وانیل آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود، روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. اکنون باتر میلک را اضافه کرده و بعد هویج رنده شده را داخل آن ریخته و خوب مخلوط کنید. آناناس خرد شده، کشمش و گردو را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید. اکنون مواد آردی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا گرم شود. دو عدد قالب ۲۲ سانتی را کره بمالید و آرد پاشی کنید، سپس قالب را بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد. مایه کیک را بین دو قالب تقسیم کرده و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود و از قالب جدا کنید.اکنون برای آماده کردن مواد رویه کیک باید تمام مواد لازم آن را در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود. سپس تمام مواد رویه را با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شود. بعد از اینکه کیک خنک شد، کرم را روی یکی از کیک‌ها بمالید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید و در آخر کمی از کرم را نیز روی کیک بمالید.