پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
آبگوشت بادنجان
مواد لازم ( برای ۲ نفر)
گوشت ماهیچه با استخوان ۲۰۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
بادنجان کوچک ۲ عدد
پیاز متوسط ۳ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
روغن
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
گوشت را با ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۲ لیوان آب با حرارت ملا یم می گذاریم نیم پز شود بعد لپه را می شوییم و اضافه می نماییم تا لپه و گوشت کامل بپزند بادنجانها را پوست می کنیم حلقه حلقه می بریم کمی نمک میزنیم وبا روغن در حرارت ملا یم سرخ می کنیم و سیب زمینی را پوست می کنیم وبا غوره و بادنجان داخل گوشت می ریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و باندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت می ریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را درظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه می نماییم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست