چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مصرف بادمجان به کنترل دیابت کمک می کند
بادمجان، گیاهی است که برای نخستین بار در قرن پنجم قبل از میلاد مسیح در کشور چین کشت شد. در حال حاضر، پرورش دهنده عمده این گیاه، کشورهای ایتالیا، ترکیه، مصر، ژاپن و چین می باشند.
خواص
به گزارش سایت «ehow»، این گیاه حاوی ناسونین (Nasunin) نوعی آنتی اکسیدان قوی است که در کاهش تولید رادیکال های آزاد موثر است و مانع آسیب رسیدن به غشای سلولی می شود. این گیاه غنی از فیبر است، به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و از بیماری های قلبی، عروقی جلوگیری می کند. پتاسیم موجود در آن نقش مهمی در نظم بخشیدن به فشار خون ایفا می کند. این گیاه که کم کربوهیدرات و سرشار از فیبر است برای کاهش میزان گلوکز در بیماری دیابت نوع ۲ استفاده می شود. در واقع، این گیاه یک ماده طبیعی برای کنترل دیابت به حساب می آید. می تواند کلسترول خون را تا ۵۰درصد کاهش دهد. متخصصان مصرف بادمجان را به بیماران کلیوی و کبدی توصیه می کنند. مس و آهن موجود در این گیاه، تولید خون را افزایش می دهد. بادمجان کباب شده روی آتش را پس از پوست کندن با کمی نمک بخورید تا گرفتگی بینی را برطرف و تولید خلط را درمان کند. تولید گاز معده نیز کاهش می یابد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست