چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
کلم قمری پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
کلم قمری : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم را پوست کنده و کوچک کوچک خرد مینمائیم و در دو تا سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آ نرا میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران رهبر انقلاب بابک زنجانی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه سلامت سازمان هواشناسی دستگیری شورای شهر تهران شهرداری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو سایپا چین دلار قیمت طلا بازار خودرو تورم
مسعود اسکویی تلویزیون فضای مجازی سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران فیلم موسیقی تئاتر نون خ رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال لیگ برتر
وزیر ارتباطات تبلیغات همراه اول اینستاگرام اپل ناسا نخبگان گوگل ویروس ماه
دیابت کاهش وزن داروخانه مسمومیت بیماری خواب پرستار بارداری