یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کیک اسفنجی


کیک اسفنجی

● مواد لازم:
▪ یک پیمانه آرد
▪ نصف پیمانه آرد ذرت
▪ ۶ عدد تخم مرغ
▪ یک پیمانه شکر
▪ یک قاشق غذاخوری آب جوش
▪ ۲ پیمانه نارگیل خشک * ۵/۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق چای خوری نمک …

مواد لازم:

یک پیمانه آرد

نصف پیمانه آرد ذرت

۶ عدد تخم مرغ

یک پیمانه شکر

یک قاشق غذاخوری آب جوش

۲ پیمانه نارگیل خشک * ۵/۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری نمک

برای تهیه رویه شکلاتی:

۲ پیمانه خاک قند

یک سوم پیمانه پودر کاکائو

یک چهارم پیمانه شیر

یک چهارم پیمانه آب جوش

طرز تهیه کیک:

فر را از قبل روی ۱۶۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و قالب را با کاغذ روغنی که کمی از لبه قالب بیشتر است آماده کنید.

آرد، نمک و بیکینگ پودر را ۲ بار الک کنید.

تخم مرغ ها را هم بزنید تا غلیظ و کم رنگ شود، سپس هر بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و غلیظ شود.

آرد الک شده و آب جوش را اضافه کنید و با استفاده از قاشق فلزی مایع را با آرامی هم بزنید.

مایه را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد. * کیک که کمی خنک شد روی طبقه سیمی فر قرار دهید و با حوله تمیز مخصوص آشپزی بپوشانید و به مدت یک شب بگذارید بماند.

*لبه های کیک را به ۱۵ مکعب برش بزنید.

طرز تهیه رویه شکلاتی:

خاک قند و پودر کاکائو را با هم الک و آب و شیر را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا یکدست شود.

کیک های مکعب شکل را با استفاده از ۲ چنگال در سس شکلات ولرم فرو کنید و در نارگیل بغلتانید تا کاملا پوشیده و یکدست شود و مجدد روی طبقه سیمی قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا کاملا خشک شود.