دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی سیب و دارچین


شیرینی سیب و دارچین

کسی هست که طعم خوب سیب و دارچین را دوست نداشته باشد؟

کسی هست که طعم خوب سیب و دارچین را دوست نداشته باشد؟ سیب و دارچین یکی از قدیمی ترین طعم‌ها و ترکیب‌های دنیا است که همیشه در پخت کیک و شیرینی و دسر کنار هم قرار گرفته اند.

مواد لازم:

آرد ۳۰۰گرم

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

پودر قند ۲ قاشق سوپ‌خوری

کره ۵۰گرم

شیر ۲۵۰ میلی لیتر

سیب ۵۰۰گرم

آرد ۱۷۵ گرم

شکر ۱۰۰گرم

وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

دارچین ۱قاشق چای‌خوری

کره ۱۰۰گرم

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ پودر و پودر قند را با هم مخلوط کنید. حالا کره را که در دمای محیط گذاشته و گرم کرده اید، خرد کنید و به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان تان به خورد آرد بدهید.

بعد از آن نوبت به شیر است تا به مواد اضافه کنید و خمیر اصلی شیرینی را بسازید. خمیر را کمی ورز دهید و کنار بگذارید. سپس قالب شیرینی پزی تان را چرب کنید و خمیر را در قالب پهن کرده، روی آن را با چنگال چند سوراخ بزنید.سیب‌ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. روی آنها را دارچین و کمی شکر بپاشید و روی خمیر بچینید. در صورت تمایل لا به لای سیب‌ها چند تکه گردوی خرد شده بگذارید. حالا قالب را در فری که قبلا گرم کرده اید بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتی‌گراد حرارت دهید.

سپس قالب را بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود. بعد شیرینی را از آن خارج کنید و آن را برش بزنید.