دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
مربای پسته
مواد لازم:
آب:
۴ پیمانه
شکر:
۱ کیلو
پستهای که هنوز نرسیده است:
۱ کیلو
آبلیموی تازه:
۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا پستهها را از پوست جدا میکنیم. بعد مقداری آب در ظرفی ریخته و میجوشانیم، پستهها را در آب جوش ریخته تا کاملاً پخته شوند، سپس پستهها را در آبکش ریخته و مجدداً در آب سرد قرار میدهیم تا تلخی خود را پس دهد.
در این فاصله شکر را با آب مخلوط نموده، روی حرارت ملایم قرار داده و میجوشانیم تا شربت کاملاً قوام یابد. پس از آن پستهها را از آب سرد خارج کرده، به شربت قوام آمده اضافه میکنیم تا چند جوش بزند.
زمانی که رنگ سبز خوشرنگی به خود گرفت، آبلیمو را اضافه نموده، چند جوش که زد زیر اجاق را خاموش میکنیم. پس از سرد شدن مربا را در ظرف مورد نظر میریزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست