دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک شکلاتی با آرد ذرت
تقریبا همه شما دستور پخت یک کیک شکلاتی خوب را میدانید؛ کیکی که طرز تهیه آن را در دفتر آشپزی خود یادداشت کردهاید و برای شما خاطره انگیز است، به گونهای که دوستانتان بارها از شما خواسته اند آن را درست کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع کیک شکلاتی بسیار دوست داشتنی ارائه شده که هیچ گونه شباهتی با کیکهای شکلاتی قبلی ندارد. ما این کیک را در دستهی کیکهای عالی قرار میدهیم که رطوبت فوق العاده، روکش شکلاتی و خامه پر چربی دارد.
در ابتدا ممکن است به نظر برسد این کیک کمی روان است، اما با اندکی استراحت به قوام مناسبی دست خواهد یافت. اگر مایلید کیک را با یک روکش نازک از گاناش پوشش دهید، نیمی از گاناش را آماده کنید و سطح کیک را زمانی که هنوز کمی روان است با آن بپوشانید و اگر در فکر تهیه یک روکش آیسینگ ضخیم هستید، در ابتدا بیش از یک سوم آیسینگ را برای پوشاندن سطح کیک، استفاده کنید.
تنها چیزی که میتوانیم بگوییم این است که شما میتوانید این کیک را در دمای محیط نگهداری کرده و مصرف کنید. کره استفاده شده در تهیه این کیک باعث میشود که اگر در یخچال نگهداری گردد، خشک به نظر آید. در تهیه این کیک، هیچ میوهای استفاده نشده و تنها شکلات در آن به کار رفته است.
در ابتدا ممکن است به نظر برسد این کیک کمی روان است، اما با اندکی استراحت به قوام مناسبی دست خواهد یافت. اگر مایلید کیک را با یک روکش نازک از گاناش پوشش دهید، نیمی از گاناش را آماده کنید و سطح کیک را زمانی که هنوز کمی روان است با آن بپوشانید و اگر در فکر تهیه یک روکش آیسینگ ضخیم هستید، در ابتدا بیش از یک سوم آیسینگ را برای پوشاندن سطح کیک، استفاده کنید.
تنها چیزی که میتوانیم بگوییم این است که شما میتوانید این کیک را در دمای محیط نگهداری کرده و مصرف کنید. کره استفاده شده در تهیه این کیک باعث میشود که اگر در یخچال نگهداری گردد، خشک به نظر آید. در تهیه این کیک، هیچ میوهای استفاده نشده و تنها شکلات در آن به کار رفته است.
طرز تهیه کیک شکلاتی با آرد ذرت
این کیک برای ۸-۶ نفر مناسب است، زمان آماده سازی حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه میباشد.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با آرد ذرت
آرد قنادی
125 گرم
آرد ذرت
30 گرم
پودر کاکائو
40 گرم
بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
ماست
125 گرم
آب
30 گرم
کره
115 گرم
شکر
275 گرم
تخم مرغ بزرگ
2 عدد (معادل 125 گرم)
دستور تهیه:
- فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- کف یک قالب کیک گرد به قطر ۹ اینچ را با کاغذ پارچمنت بپوشانید. (به کاغذی که با سولفوریک اسید و آب شسته شده و بعد از آن با آمونیا خنثی شود، کاغذ اصلاح شدهای از نوع کاغذ مقاوم به چربی با مقاومت بالا نسبت به آب به دست میآید که به آن اصطلاحا کاغذ پارچمنت گفته میشود.)
- در ظرفی آرد قنادی، آرد ذرت، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
- ماست و آب را در کاسه کوچک دیگری با یکدیگر مخلوط کنید.
- کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و بزنید تا رنگ کره روشن شود. شکر به راحتی در کره حل میشود، زیرا مقدار کره تقریبا دو برابر شکر است.
- یکی از تخم مرغها را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید، زمانی که از ترکیب شدن آنها با یکدیگر مطمئن شدید، تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
- سپس مخلوط مواد خشک و ماست رقیق شده با آب را به طور متناوب به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
- مواد را در قالبی که از قبل آماده کردهاید ریخته و به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید.
- کیک، را پس از پخت بر روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه روکش شکلاتی کیک
مواد لازم برای تهیه روکش شکلاتی
شکلات تیره
300 گرم
خامه پر چرب
375 گرم
کره خرد شده به قطعات کوچک
30 گرم
دستور تهیه:
- شکلات را در یک کاسه بریزید.
- خامه را در یک تابه با کف ضخیم در حدی حرارت دهید تا به حباب زدن برسد.
- خامه را روی شکلات ریخته و قبل از اینکه آنها را با هم مخلوط کنید، اجازه دهید چند ثانیه بماند تا امولسیونی تشکیل شود.
- در نهایت تکههای کره را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
- روی مایهی شکلاتی را با نایلون بپوشانید و آن را تا زمان مصرف در دمای محیط نگهداری کنید.
آماده کردن کیک شکلاتی با آرد ذرت
- کیک را با یک چاقوی تیز، به صورت افقی از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
- یک نیمه از کیک را در ظرف سرو قرار داده و روکش شکلاتی را در حدی که لبههای اطراف کیک را پوشش ندهد، روی آن پخش کنید، چون در غیر اینصورت با قرار دادن نیمه دوم روی آن، مایه روکش سرریز میشود.
- نیمه دوم را روی آن قرار داده و روی کیک را زمانی که هنوز کیک قوام نیافته با نیمی از روکش باقیمانده بپوشانید.
- کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس از یخچال خارج کرده و آن را با بقیه روکش بپوشانید.
- این کیک را با مقداری سس کارامل و همراه با یک بستنی میل کنید.
این کیک برای ۸-۶ نفر مناسب است، زمان آماده سازی حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه میباشد.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با آرد ذرت | |
آرد قنادی | 125 گرم |
آرد ذرت | 30 گرم |
پودر کاکائو | 40 گرم |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
ماست | 125 گرم |
آب | 30 گرم |
کره | 115 گرم |
شکر | 275 گرم |
تخم مرغ بزرگ | 2 عدد (معادل 125 گرم) |
دستور تهیه:
مواد لازم برای تهیه روکش شکلاتی | |
شکلات تیره | 300 گرم |
خامه پر چرب | 375 گرم |
کره خرد شده به قطعات کوچک | 30 گرم |
دستور تهیه:
- کیک را با یک چاقوی تیز، به صورت افقی از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
- یک نیمه از کیک را در ظرف سرو قرار داده و روکش شکلاتی را در حدی که لبههای اطراف کیک را پوشش ندهد، روی آن پخش کنید، چون در غیر اینصورت با قرار دادن نیمه دوم روی آن، مایه روکش سرریز میشود.
- نیمه دوم را روی آن قرار داده و روی کیک را زمانی که هنوز کیک قوام نیافته با نیمی از روکش باقیمانده بپوشانید.
- کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس از یخچال خارج کرده و آن را با بقیه روکش بپوشانید.
- این کیک را با مقداری سس کارامل و همراه با یک بستنی میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست