دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

مافین شکلاتی


● مواد لازم برای ۱۲ عدد :
▪ کره ی گیاهی پاستوریزه ۱۰۰ گرم
▪ شکر قهوه ای یا سفید دو سوم پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ آرد سفید گندم ۲ پیمانه سر پر (۲۱۵ گرم)
بیکینگ پودر ۱ قاشق …

مواد لازم برای ۱۲ عدد :

کره ی گیاهی پاستوریزه ۱۰۰ گرم

شکر قهوه ای یا سفید دو سوم پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)

تخم مرغ ۲ عدد

آرد سفید گندم ۲ پیمانه سر پر (۲۱۵ گرم)

بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

شیر پاستوریزه نصف پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

چیپس شکلات ۱۷۰ گرم

روش تهیه :

ـ کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

ـ سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن ادامه دهید (تخم مرغ اول را خوب بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید).

ـ شیر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

ـ آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مایه بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید.

ـ سپس مایه را در ظرف مخصوص که از قبل چرب شده و آرد پاشیده اید بریزید و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات های ریز) بپوشانید.

ـ ظرف را به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا زمانی که روی مافین طلایی رنگ شود.

ـ ۵ دقیقه صبر کنید تا مافین ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج کنید.

نکته :

به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.