دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خوراک مرغ و میوه


خوراک مرغ و میوه

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ یک سوم فنجان سرکه
▪ ۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا
▪ یک قاشق غذاخوری روغن
▪ یک چهارم قاشق چایخوری نمک
▪ ۴ فنجان برگ کوچک اسفناج
▪ ۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ …

مواد لازم برای ۴ نفر

یک سوم فنجان سرکه

۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا

یک قاشق غذاخوری روغن

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

۴ فنجان برگ کوچک اسفناج

۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ

۲ فنجان توت‌فرنگی خرد شده یا هر میوه دلخواه

یک دوم فنجان انگور خرد شده یا میوه همان فصل

یک چهارم فنجان گردو خرد شده

۲۸ گرم پنیر گودا

نصف قاشق چایخوری فلفل

طرز تهیه

در ظرف مناسبی برگ‌های کوچک اسفناج را با سینه مرغ ریخته و سپس توت‌فرنگی، انگور و گردو خرد شده را روی آن بریزید و به آرامی با نوک چنگال هم بزنید.

سپس پنیر را که از قبل بخوبی با چاقوی تیزی خرد کرده‌اید روی آن بپاشید.

در کاسه کوچکی سرکه را با روغن و میزان دلخواه نمک و فلفل مخلوط کرده و برگ‌های خرد شده نعنا را به آن اضافه کنید.

این سس را روی سالاد ریخته و بلافاصله سرو کنید.

محتویات

کالری ۳۰۳

چربی ۲۴ گرم

کلسترول ۶۳ میلی‌گرم

سدیم ۲۴۹ میلی‌گرم

کربوهیدرات ۲۲ گرم

قند ۱۴ گرم، فیبر ۳ گرم

پروتئین ۲۶ گرم

ویتامین ث ۹۱ واحد

کلسیم ۷ واحد

آهن ۱۶ واحد