دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
خوراک مرغ و میوه
مواد لازم برای ۴ نفر
یک سوم فنجان سرکه
۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا
یک قاشق غذاخوری روغن
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۴ فنجان برگ کوچک اسفناج
۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ
۲ فنجان توتفرنگی خرد شده یا هر میوه دلخواه
یک دوم فنجان انگور خرد شده یا میوه همان فصل
یک چهارم فنجان گردو خرد شده
۲۸ گرم پنیر گودا
نصف قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه
در ظرف مناسبی برگهای کوچک اسفناج را با سینه مرغ ریخته و سپس توتفرنگی، انگور و گردو خرد شده را روی آن بریزید و به آرامی با نوک چنگال هم بزنید.
سپس پنیر را که از قبل بخوبی با چاقوی تیزی خرد کردهاید روی آن بپاشید.
در کاسه کوچکی سرکه را با روغن و میزان دلخواه نمک و فلفل مخلوط کرده و برگهای خرد شده نعنا را به آن اضافه کنید.
این سس را روی سالاد ریخته و بلافاصله سرو کنید.
محتویات
کالری ۳۰۳
چربی ۲۴ گرم
کلسترول ۶۳ میلیگرم
سدیم ۲۴۹ میلیگرم
کربوهیدرات ۲۲ گرم
قند ۱۴ گرم، فیبر ۳ گرم
پروتئین ۲۶ گرم
ویتامین ث ۹۱ واحد
کلسیم ۷ واحد
آهن ۱۶ واحد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست