دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
خوراک مرغ و میوه
مواد لازم برای ۴ نفر
یک سوم فنجان سرکه
۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا
یک قاشق غذاخوری روغن
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۴ فنجان برگ کوچک اسفناج
۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ
۲ فنجان توتفرنگی خرد شده یا هر میوه دلخواه
یک دوم فنجان انگور خرد شده یا میوه همان فصل
یک چهارم فنجان گردو خرد شده
۲۸ گرم پنیر گودا
نصف قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه
در ظرف مناسبی برگهای کوچک اسفناج را با سینه مرغ ریخته و سپس توتفرنگی، انگور و گردو خرد شده را روی آن بریزید و به آرامی با نوک چنگال هم بزنید.
سپس پنیر را که از قبل بخوبی با چاقوی تیزی خرد کردهاید روی آن بپاشید.
در کاسه کوچکی سرکه را با روغن و میزان دلخواه نمک و فلفل مخلوط کرده و برگهای خرد شده نعنا را به آن اضافه کنید.
این سس را روی سالاد ریخته و بلافاصله سرو کنید.
محتویات
کالری ۳۰۳
چربی ۲۴ گرم
کلسترول ۶۳ میلیگرم
سدیم ۲۴۹ میلیگرم
کربوهیدرات ۲۲ گرم
قند ۱۴ گرم، فیبر ۳ گرم
پروتئین ۲۶ گرم
ویتامین ث ۹۱ واحد
کلسیم ۷ واحد
آهن ۱۶ واحد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه جنگ
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شهرداری پلیس سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران نمایشگاه کتاب صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی
مغز دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان نوار غزه نتانیاهو طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت آیفون گوگل باتری سامسونگ ماهواره ناسا ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی