شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
دسر مربای توت فرنگی
مواد لازم:
پودر ژلاتین بدون طعم - ۷ گرم
شیر سرد - یک چهارم لیوان
خامه غلیظ - دو و یک چهارم لیوان
پودر قند - نصف لیوان
وانیل - مقدار کمی
طرز تهیه:
۶ ظرف یک نفره را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
پودر ژلاتین و شیر سرد را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند.
خامه و شکر را در حالی که هم می زنید، به جوش بیاورید تا پودر قند کاملا حل شود.
خامه داغ را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و وانیل را به آن اضافه کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
در صورت نیاز ظرف را دوباره روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
مواد آماده شده را در ظرف ها بریزید و پس از خنک شدن به مدت ۲ تا ۴ ساعت یا تا زمانی که خود را بگیرد در یخچال قرار دهید.
این دسر را می توان با سس شکلات مربای توت فرنگی سرو کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست