یکشنبه, ۲۴ تیر, ۱۴۰۳ / 14 July, 2024
مجله ویستا

دسر مربای توت فرنگی


دسر مربای توت فرنگی

● مواد لازم:
▪ پودر ژلاتین بدون طعم - ۷ گرم
▪ شیر سرد - یک چهارم لیوان
▪ خامه غلیظ - دو و یک چهارم لیوان
▪ پودر قند - نصف لیوان
▪ وانیل - مقدار کمی
● طرز تهیه:
▪ ۶ ظرف یک نفره را کمی چرب کنید …

مواد لازم:

پودر ژلاتین بدون طعم - ۷ گرم

شیر سرد - یک چهارم لیوان

خامه غلیظ - دو و یک چهارم لیوان

پودر قند - نصف لیوان

وانیل - مقدار کمی

طرز تهیه:

۶ ظرف یک نفره را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

پودر ژلاتین و شیر سرد را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند.

خامه و شکر را در حالی که هم می زنید، به جوش بیاورید تا پودر قند کاملا حل شود.

خامه داغ را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و وانیل را به آن اضافه کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.

در صورت نیاز ظرف را دوباره روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.

مواد آماده شده را در ظرف ها بریزید و پس از خنک شدن به مدت ۲ تا ۴ ساعت یا تا زمانی که خود را بگیرد در یخچال قرار دهید.

این دسر را می توان با سس شکلات مربای توت فرنگی سرو کرد.