شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

اهمیت ارتباطات اجتماعی در دوره سالمندی


اهمیت ارتباطات اجتماعی در دوره سالمندی

مهم نیست که چند سال دارید، برقراری ارتباط اجتماعی برای شما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. از طریق روابط اجتماعی می‌توانید آگاهی و دانش خود را افزایش داده و مهارت‌های جدیدی …

مهم نیست که چند سال دارید، برقراری ارتباط اجتماعی برای شما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. از طریق روابط اجتماعی می‌توانید آگاهی و دانش خود را افزایش داده و مهارت‌های جدیدی را بیاموزید و حتی سرگرم شوید. ارتباطات میان‌فردی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی فردی محسوب می‌شود.

حتی اگر به قول معروف سن و سالی از شما گذشته باشد، باز هم بدانید که نقش مؤثر این محرک‌های ذهنی در زندگی شما کمرنگ نمی‌شود. معمولا ورود به دوره سالمندی با تغییرات بسیار زیادی همراه است. بازنشستگی، متولدشدن نوه‌ها به عنوان اعضای جدید خانواده که اغلب پدر بزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها مسوولیت مراقبت و نگهداری از آنها را به عهده می‌گیرند و همچنین وابستگی به فرزندانی که زمانی وابسته به والدینشان بوده‌اند از جمله این تغییرات است که می‌تواند روند زندگی در دوره سالمندی را تحت تاثیر خود قرار دهد. اما از طریق ارتباطات میان فردی آمادگی افراد برای گذر از این دوره افزایش می‌یابد.

علاوه بر این، برقراری این ارتباطات می‌تواند سلامت جسمانی افراد را نیز تضمین کند. احتمال ابتلا به افسردگی در سالمندانی که ارتباطات اجتماعی خود را حفظ می‌کنند، به مراتب کمتر است. برقراری روابط اجتماعی میان‌فردی می‌تواند نقش مؤثری در بهبود توانایی‌های شناختی افراد داشته باشد و در مبارزه با بیماری‌هایی مانند آلزایمر و زوال عقل نیز به آنها کمک کند.

رویترز



همچنین مشاهده کنید