جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
آشپزی با روغن کم
معمولا غذاهای سرخ کردنی به روغن زیادی نیاز دارد اما با روش هایی می توان از روغن کمتری استفاده کرد.
* هنگام آشپزی همیشه روغن را به جای این که به طور مستقیم از شیشه بریزید، اندازه گیری کنید.
* از ظروف نچسب یا چدن استفاده کنید تا به روغن کمتری نیاز باشد.
* هنگام تفت دادن پیاز، سیر یا سبزی به جای روغن یا کره، از آب مرغ استفاده کنید.
* پس از تهیه آب مرغ یا گوشت، بگذارید یخ بزند تا چربی ها به سمت بالا بیاید و جدا شود.
* مواد مغذی بسیاری از سبزی ها و میوه ها از جمله سیب و سیب زمینی اغلب در پوست آن است، از این رو این مواد غذایی را با پوست بپزید.
* یکی از ترفندهای پخت غذای کم چرب افزودن ادویه به غذا هنگام پخت است؛ همچنین مقدار گوشت را تا یک سوم کاهش و سبزیجات را افزایش دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران خراسان رضوی وزارت آموزش و پرورش پلیس باران آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا چین بازار خودرو مالیات قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب تلویزیون سریال فردوسی سینما دفاع مقدس
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین ترکیه یمن لبنان حزب الله لبنان
فوتبال استقلال تراکتور پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت عیسی زارع پور ایرانسل
بارداری کاهش وزن پوکی استخوان چای دیابت سرماخوردگی