یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد اندونزی + عکس تزیین سالاد اندونزی


سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا به عنوان پیش‌غذا برای پذیرایی در مهمانی‌ها و یا به عنوان یک شام سبک سرو می‌شود. طرز تهیه سالاد اندونزی بسیار ساده است و همچنین می‌توان مواد اولیه آن را بسته به ذایقه و سلیقه شخصی تغییر داد. با مطالعه این مطلب، با روش تهیه سالاد اندونزی خوشمزه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی:

کلم برگ سفید1 عدد 
ژامبون4-5 ورق 
شوید خشک2 ق غذاخوری 
 قارچ 1 پبمانه 
کنسرو سبزیجات مخلوط (ذرت، نخودفرنگی، هویج)  1 قوطی
 زیتون بدون هسته1 پیمانه 
 سس مایونز1.5 پیمانه 
آب‌لیمو تازه2-3 ق غذاخوری 
نمک، فلفل،آویشن به میزان لازم 
گردو 4-5 عدد 
کشمش 2 ق غذاخوری


	طرز تهیه سالاد اندونزی + عکس تزیین سالاد اندونزی | وب

طرز تهیه سالاد اندونزی:

  1. برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم‌برگ سفید را به صورت نوارهای خیلی باریک خرد کنید.
  2. قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و چند دقیقه در آب‌جوش بریزید تا از حالت خامی در بیایند.
  3. کنسرو سبزیجات مخلوط را به همراه قارچ ورقه‌ای و حلقه‌های زیتون به کلم‌ها اضافه کنید.
  4. ورقه‌های ژامبون را نیز مانند کلم برگ، به صورت نواری خرد کنید.
  5. ژامبون خردشده و شویدخشک را به مواد قبلی اضافه کنید.
  6. آّبلیمو و ادویه‌جات را به سس مایونز اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا سس کمی رقیق شود.
  7. سس را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید. 
  8. در نهایت گردو و کشمش را روی سالاد بریزید وبا بقیه مواد مخلوط کنید. می‌توانید گردو و کشمش را حذف کنید و یا اینکه فقط برای تزیین سالاد اندونزی روی سالاد بریزید.
  9. سالاد را 3 الی 4 ساعت قبل از سرو آماده کرده و داخل یخچال قرار دهید. این سالاد هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند، طعم مواد بیشتر باهم ترکیب شده و خوشمزه‌تر می‌شود. 
نکته: سبزیجات استفاده‌شده در تهیه سالاد اندونزی قابل جایگزینی هستند و می‌توانید هرکدام از آن‌ها را که خواستید تغییر دهید. حتی می‌توانید از سیب‌زمینی پخته و نگینی‌ خردشده نیز در سالاد اندونزی استفاده کنید. 


گردآوری: گروه آشپزی وب