سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج


طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج

در مطلب زیر به ذکر طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج پرداخته ایم. در ادامه بیشتر بخوانید:

مواد لازم

255 گرم راویولی پنیری

340 گرم کدو سبز خرد شده

3.5 پیمانه اسفناج تازه

نصف پیمانه ریحان تازه

¼ پیمانه سس سالاد با پنیر پارمسان

2 قاشق غذاخوری آب

پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

راویولی را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی پاکت در آب جوش بپزید و آبکش کنید. حدود دو دقیقه کافی است.

برای تهیه پستو، در غذاساز برگ های اسفناج، ریحان، سس سالاد و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. در دستگاه را ببندید و حسابی مواد را هم بزنید تا پوره شوند.

پستو را روی راویولی بریزید و هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: 218

چربی: 6 گرم

کلسترول: 27 میلی گرم

سدیم: 525 میلی گرم

کربوهیدرات: 31 گرم

فیبر: 3 گرم

قند: 4 گرم

پروتئین: 11 گرم