یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج
مواد لازم
255 گرم راویولی پنیری
340 گرم کدو سبز خرد شده
3.5 پیمانه اسفناج تازه
نصف پیمانه ریحان تازه
¼ پیمانه سس سالاد با پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری آب
پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
راویولی را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی پاکت در آب جوش بپزید و آبکش کنید. حدود دو دقیقه کافی است.
برای تهیه پستو، در غذاساز برگ های اسفناج، ریحان، سس سالاد و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. در دستگاه را ببندید و حسابی مواد را هم بزنید تا پوره شوند.
پستو را روی راویولی بریزید و هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 218
چربی: 6 گرم
کلسترول: 27 میلی گرم
سدیم: 525 میلی گرم
کربوهیدرات: 31 گرم
فیبر: 3 گرم
قند: 4 گرم
پروتئین: 11 گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست