سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج
مواد لازم
255 گرم راویولی پنیری
340 گرم کدو سبز خرد شده
3.5 پیمانه اسفناج تازه
نصف پیمانه ریحان تازه
¼ پیمانه سس سالاد با پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری آب
پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
راویولی را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی پاکت در آب جوش بپزید و آبکش کنید. حدود دو دقیقه کافی است.
برای تهیه پستو، در غذاساز برگ های اسفناج، ریحان، سس سالاد و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. در دستگاه را ببندید و حسابی مواد را هم بزنید تا پوره شوند.
پستو را روی راویولی بریزید و هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 218
چربی: 6 گرم
کلسترول: 27 میلی گرم
سدیم: 525 میلی گرم
کربوهیدرات: 31 گرم
فیبر: 3 گرم
قند: 4 گرم
پروتئین: 11 گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شورای شهر تهران شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران شهادت رئیس جمهور تلویزیون سینما لیلا حاتمی داریوش ارجمند آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی سریال جشنواره کن
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه ترکیه فلسطین امیرعبداللهیان آمریکا اسرائیل غزه چین حماس ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی لیورپول منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل اپل سامسونگ تبلیغات آیفون طبیعت موبایل ناسا تلفن همراه
سلامت سرطان سزارین قهوه خواب آلزایمر رژیم غذایی کاهش وزن طول عمر مغز انسان افسردگی فشار خون