شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا
نگهداری زعفران

زعفران جزو ادویههای معطری است که باید در جای خشک، دور از نور آفتاب و ظرف دردار نگهداری شود. بهتر است زعفران را هنگام مصرف پودر کنید.
برای مصرف زعفران بعد از پودر کردن آن را با آب جوشیده مخلوط کنید و سپس برای چند دقیقه بگذارید دم بکشد. زعفران دم کرده را می توان برای مدت چند روز در یخچال نگهداری کرد.
بنا به موارد مصرف، می توانید زعفران را در شیرداغ هم دم کنید.
خوش رنگ کردن غذا
برای خوش رنگ شدن غذا بهتر است ادویه به ویژه زردچوبه را کمی تفت دهید و به غذا اضافه کنید.
برای خوش رنگ شدن قیمه بعد از سرخ کردن پیاز، رب را اضافه کنید و در روغن کمی تفت دهید.

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست