جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

راهكاركاهش كلسترول گوشت


خواباندن گوشت در شكر یا سس سویا تركیبات ناسالم كلسترول را كه در طول پخت گوشت تشكیل می شود، كاهش می دهد. محققان تایوانی دریافتند خواباندن گوشت در مایع های محتوی سس سویا و یا شكر …

خواباندن گوشت در شكر یا سس سویا تركیبات ناسالم كلسترول را كه در طول پخت گوشت تشكیل می شود، كاهش می دهد. محققان تایوانی دریافتند خواباندن گوشت در مایع های محتوی سس سویا و یا شكر از فرآورده های اكسیداسیون كلسترولCOPs در گوشت قرمز و تخم مرغ كه در هنگام پخت ایجاد می شود، جلوگیری می كند.

به طور كلی تركیبات اكسیداسیون كلسترول به هنگام عمل آوردن یا حرارت دادن غذاهای غنی از كلسترول تولید می شود و تحقیقات نشان می دهد مقدار زیاد این تركیبات به سلول های بدن آسیب می زنند و موجب بروز بیماری هایی نظیر بیماری قلبی و یا سرطان می شوند.

خواباندن گوشت با تولید فرآورده های واكنش برشته كردن باعث ایجاد چنین فوایدی می شود.