یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

کره یا مارگارین؟ هیچ کدام!


کره یا مارگارین؟ هیچ کدام!

سال های زیادی است که از کره برای تهیه برخی غذاها استفاده می شود، علاوه بر آن برای صبحانه، کره روی نان می گذاریم و می خوریم. واقعیت امر این است که کره از شیر که دارای چربی های اشباع …

سال های زیادی است که از کره برای تهیه برخی غذاها استفاده می شود، علاوه بر آن برای صبحانه، کره روی نان می گذاریم و می خوریم. واقعیت امر این است که کره از شیر که دارای چربی های اشباع شده و فرآورده حیوانی است، تهیه می شود. به گزارش رویترز، چربی های اشباع شده در یخچال شکل خود را حفظ می کند اما عامل اصلی کلسترول بالا و التهاب سرخرگ ها می باشد که به بیماری قلبی می انجامد. درحالی که مارگارین چربی ترانس مصنوعی است که از روغن مایع تهیه می شود.

چربی های ترانس نسبت به کره بر سلامت بدن تاثیر منفی بیشتری دارد. علاوه بر آن چربی های ترانس، بدن را ضعیف می کند و بدن را نسبت به بیماری آسم و آلرژی مستعد می سازد. پس چه چیزی را باید جایگزین کره یا مارگارین کرد تا بتوان میزان چربی های مضر را کاهش داد؟

۱) روغن زیتون، کانولا و انگور روغن های سالمی است و دارای چربی های ترانس و یا اشباع شده نمی باشد.

۲) به جای کره یا مارگارین، به سبزیجات پخته شده آب لیمو، جوز هندی یا روغن زیتون اضافه کنید.