یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
کره یا مارگارین؟ هیچ کدام!
سال های زیادی است که از کره برای تهیه برخی غذاها استفاده می شود، علاوه بر آن برای صبحانه، کره روی نان می گذاریم و می خوریم. واقعیت امر این است که کره از شیر که دارای چربی های اشباع شده و فرآورده حیوانی است، تهیه می شود. به گزارش رویترز، چربی های اشباع شده در یخچال شکل خود را حفظ می کند اما عامل اصلی کلسترول بالا و التهاب سرخرگ ها می باشد که به بیماری قلبی می انجامد. درحالی که مارگارین چربی ترانس مصنوعی است که از روغن مایع تهیه می شود.
چربی های ترانس نسبت به کره بر سلامت بدن تاثیر منفی بیشتری دارد. علاوه بر آن چربی های ترانس، بدن را ضعیف می کند و بدن را نسبت به بیماری آسم و آلرژی مستعد می سازد. پس چه چیزی را باید جایگزین کره یا مارگارین کرد تا بتوان میزان چربی های مضر را کاهش داد؟
۱) روغن زیتون، کانولا و انگور روغن های سالمی است و دارای چربی های ترانس و یا اشباع شده نمی باشد.
۲) به جای کره یا مارگارین، به سبزیجات پخته شده آب لیمو، جوز هندی یا روغن زیتون اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست