جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

سحری: خوراک نخود


سحری: خوراک نخود

نخود و بلغور را از قبل خیس می‌کنیم. نخود را همراه آب و کمی زردچوبه می‌پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت بلغور گندم را همراه نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و مدتی می‌پزیم.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

نخود ۲ و نیم پیمانه

بلغور گندم یک دوم پیمانه

گوجه فرنگی ۴ عدد

پیاز خرد شده یک عدد

نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری و پودر زیره به میزان لازم

روغن کنجد به میزان لازم

روش تهیه

نخود و بلغور را از قبل خیس می‌کنیم. نخود را همراه آب و کمی زردچوبه می‌پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت بلغور گندم را همراه نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و مدتی می‌پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می‌دهیم. پس از آن ادویه و پودر زیره را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می‌توانیم از چاشنی آبغوره یا آب لیمو ترش تازه استفاده می‌کنیم.

طبع غذا: معتدل به سمت گرمی، مقوی عمومی، مفید برای استخوان‌ها و کمر / مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره