چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
خورش انار مسمّا
مرغ یکی از غذاهای متنوع است. هم میتوان با مواد مختلف مزه دارش کرد، هم با مواد مختلف آن را پخت. از آنجایی که شمالی ها غذاهای متنوعی را با مرغ بلدند درست کنند، بنابراین باز هم سراغ آنها رفته ایم.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۱/۲ سینه یا ران مرغ (اردک، خودکا، مرغابی)
۴ پیمانه دانه انار
۱/۴ پیمانه پیازداغ
۲ ق س روغن
به میزان لازم نمک و فلفل
۲ ق س زعفران آب کرده
طرز تهیه:
۱. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد مرغ را داخل آن کمی تفت دهید. حالا پیازداغ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
۲. در این مرحله دانه انار را هم به مرغ اضافه کنید. مقداری آب بریزید؛ طوری که آب تا روی مرغ را بپوشاند. به میزان لازم نمک و فلفل هم به مواد بزنید. بعدازآنکه آب خورش شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
۳. آماده شدن خورش حدود یک ساعت طول میکشد. وقتی خورش به روغن افتاد، حرارت را خاموش کنید. حال باید زعفران محلول در آب را اضافه کرده و هم بزنید تا خورش رنگ و عطر دلپذیری پیدا کند.
۴. بعدازآنکه خورش آماده شد، آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
فوتوفن
برای اینکه خورش شما زیبا شود، ۲ قاشق سوپخوری انار دون شده روی آن بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست