دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
پنیر و آب پنیر
آب پنیر مایعی است که پس از جداسازی دلمه از شیر کامل خامه یا شیر پس از چرخ به دست می آید.
براساس تعریف فدراسیون بین المللی شیر، پنیر فرآورده ای است تخمیری یا تخمیر شده که در پی انعقاد شیر کامل، شیر بی چربی ، خامه و مخلوط آن ها به دست بیاید و حداقل ماده خشک کل آن ۲۳درصد باشد.
پنیر از فاز امولیسیون و سوسپانسیون تشکیل شده است که در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین ها و مواد معدنی کلوییدی همراه با کازئین است. آب پنیر نیز شامل فاز محلول شیر است که عمدتاً حاوی لاکتوز پروتئین های محلول و پروتئین های آب پنیر مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی، ویتامین و آنزیم هاست.
معجزات غذایی و درمانی شیر و فرآورده های لبنی
دکترمحمد دریایی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون مهاجرت مدرسه نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید عبدالله ویسی سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب