دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کیک کره ای


کیک کره ای

▪ مواد لازم برای ۱۵ برش:
- آرد - ۳ لیوان
- بکینگ پودر - ۲ قاشق مرباخوری
- نمک - نصف قاشق مرباخوری
- شکر - ۲ لیوان
- کره نرم - ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ - ۴عدد
- وانیل - کمی
- شیر - یک لیوان
▪ مواد لازم برای روی …

مواد لازم برای ۱۵ برش:

- آرد - ۳ لیوان

- بکینگ پودر - ۲ قاشق مرباخوری

- نمک - نصف قاشق مرباخوری

- شکر - ۲ لیوان

- کره نرم - ۲۵۰ گرم

- تخم مرغ - ۴عدد

- وانیل - کمی

- شیر - یک لیوان

مواد لازم برای روی کیک:

- شکلات تخته ای ذوب شده - ۸۵ گرم

- شکر - ۴ پیمانه ( در صورت نیاز می توانید مقدار شکر را کم کنید)

- شیر - یک چهارم پیمانه

- وانیل - کمی

- کره نرم شده - نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکر و کره را با همزن بزنید تا به شکل خامه دربیاید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هر بار نیز بزنید. در این مرحله وانیل را نیز اضافه کنید و سرعت همزن را کاهش دهید و مخلوط آرد و شیر را به طور یک در میان به مواد اضافه کنید و هم بزنید. قالب را کمی چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. پس از کمی خنک شدن روی سینی سیم دار برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود. در این فاصله روی کیک را آماده کنید. کره، شکلات ذوب شده و وانیل را با هم بزنید تا خامه ای شود. سپس به طور یک در میان شکر و شیر را به آن اضافه کنید. کیک خنک شده را با مایه شکلاتی تزئین کنید.

ارزش غذایی هر برش:

- کالری: ۴۹۰

- چربی : ۲۰ گرم

- کلسترول : ۱۰۵ میلی گرم

- سدیم : ۳۲۰ میلی گرم

- فیبر : یک گرم

- کربوهیدرات : ۷۴ گرم

- پروتئین : ۵ گرم.