جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
سالاد اسفناج
مواد لازم:
سرکه بالزامیک:
یک قاشق غذاخوری
لیمو:
یکدوم
اسفناج:
۲۰۰ گرم
نعنا:
۳ شاخه
گوجهفرنگی:
یک عدد
خیار:
یک عدد متوسط
طرز تهیه:
ابتدا ظرف گودی را برای سالاد خود انتخاب کنید. سرکه بالزامیک را همراه با آبلیمو و روغن زیتون درون کاسه بریزید و مقداری نمک و فلفل به معجون خود اضافه کنید. برگهای نعنا و اسفناج را هم داخل کاسه بریزید. گوجهفرنگی را ریز کرده و به آن اضافه کنید. با چنگال روی خیار شیار بکشید و با زاویه اریب آن را ببرید و درون سالاد بریزید. یادتان باشد که تا لحظه آخر سالاد را به هم نزنید. فقط در هنگام سرو آن کمی آن را در ظرف تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه قتل
خودرو چین قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت دلار مسکن ایران خودرو بانک مرکزی دلار تعطیلی شنبه
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب تلویزیون سریال فردوسی سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ترکیه یمن لبنان حزب الله لبنان
فوتبال استقلال تراکتور پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل اینترنت سونی سرعت اینترنت عیسی زارع پور ایرانسل
بارداری کاهش وزن چای دیابت پوکی استخوان سرماخوردگی