جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

سالاد اسفناج


سالاد اسفناج

● مواد لازم:
▪ سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
▪ لیمو: یک‌دوم
▪ اسفناج: ۲۰۰ گرم
▪ نعنا: ۳ شاخه
▪ گوجه‌فرنگی: یک عدد
▪ خیار: یک عدد متوسط

● طرز تهیه:
ابتدا ظرف گودی را برای سالاد خود انتخاب …

مواد لازم:

سرکه بالزامیک:

یک قاشق غذاخوری

لیمو:

یک‌دوم

اسفناج:

۲۰۰ گرم

نعنا:

۳ شاخه

گوجه‌فرنگی:

یک عدد

خیار:

یک عدد متوسط

طرز تهیه:

ابتدا ظرف گودی را برای سالاد خود انتخاب کنید. سرکه بالزامیک را همراه با آبلیمو و روغن زیتون درون کاسه بریزید و مقداری نمک و فلفل به معجون خود اضافه کنید. برگ‌های نعنا و اسفناج را هم داخل کاسه بریزید. گوجه‌فرنگی را ریز کرده و به آن اضافه کنید. با چنگال روی خیار شیار بکشید و با زاویه اریب آن را ببرید و درون سالاد بریزید. یادتان باشد که تا لحظه آخر سالاد را به هم نزنید. فقط در هنگام سرو آن کمی آن را در ظرف تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.