شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت بادنجان


● مواد لا زم ( برای ۲ نفر)
▪ گوشت ماهیچه با استخوان ۲۰۰ گرم
▪ لپه ۵۰ گرم
▪ بادنجان کوچک ۲ عدد
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ سیب زمینی متوسط ۲ عدد
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
▪ روغن
ز نمک و فلفل سیاه …

مواد لا زم ( برای ۲ نفر)

گوشت ماهیچه با استخوان ۲۰۰ گرم

لپه ۵۰ گرم

بادنجان کوچک ۲ عدد

پیاز متوسط ۳ عدد

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق

روغن

ز نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

گوشت را با ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۲ لیوان آب با حرارت ملا یم می گذاریم نیم پز شود بعد لپه را می شوییم و اضافه می نماییم تا لپه و گوشت کامل بپزند بادنجانها را پوست می کنیم حلقه حلقه می بریم کمی نمک میزنیم وبا روغن در حرارت ملا یم سرخ می کنیم و سیب زمینی را پوست می کنیم وبا غوره و بادنجان داخل گوشت می ریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و باندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت می ریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را درظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه می نماییم.