پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

پیری را با مصرف کنگر به تاخیر بیندازید


پیری را با مصرف کنگر به تاخیر بیندازید

کنگر قدیمی ترین گیاه بومی اتیوپی است و در حال حاضر ایتالیا بزرگ ترین تولیدکننده این گیاه به شمار می آید. کنگر منبع عالی فیبر غذایی، منیزیم، کرومیم، ویتامینC، اسیدفولیک، بیوتین …

کنگر قدیمی ترین گیاه بومی اتیوپی است و در حال حاضر ایتالیا بزرگ ترین تولیدکننده این گیاه به شمار می آید. کنگر منبع عالی فیبر غذایی، منیزیم، کرومیم، ویتامینC، اسیدفولیک، بیوتین و منگنز، ویتامین A، پتاسیم، نیاسین،ریبوفلاوین و تیامین است.

- فیتوکمیکال موجود در کنگر پیری را به تاخیر می اندازد.

- به گزارش «ehow» مصرف کنگر باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.

- برگ های این گیاه ادرارآور است.

- عصاره برگ و ریشه آن از رسوب چربی در جداره رگ های خون پیشگیری می کند.

- سینارین موجود در کنگر باعث کاهش کلسترول خون می شود.

- سینارین و اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می کند و به کبد کمک می کند تا بخش تخریب شده خود را از نو بسازد.

- اینولین موجود در این گیاه، باعث افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر می شود.

- آنتی اکسیدان موجود در آن، از پوست در برابر سرطان محافظت می کند.

- کنگر برای درمان یرقان، نارسایی کبد و کم خونی موثر است و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند.

- خطر بروز سرطان روده باریک را کاهش می دهد.

- فیبر موجود در آن از یبوست جلوگیری می کند.

- مصرف این گیاه به زنان باردار، کودکان و بیماران مبتلا به بیماری های کلیوی توصیه نمی شود.