پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
پیری را با مصرف کنگر به تاخیر بیندازید
کنگر قدیمی ترین گیاه بومی اتیوپی است و در حال حاضر ایتالیا بزرگ ترین تولیدکننده این گیاه به شمار می آید. کنگر منبع عالی فیبر غذایی، منیزیم، کرومیم، ویتامینC، اسیدفولیک، بیوتین و منگنز، ویتامین A، پتاسیم، نیاسین،ریبوفلاوین و تیامین است.
- فیتوکمیکال موجود در کنگر پیری را به تاخیر می اندازد.
- به گزارش «ehow» مصرف کنگر باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.
- برگ های این گیاه ادرارآور است.
- عصاره برگ و ریشه آن از رسوب چربی در جداره رگ های خون پیشگیری می کند.
- سینارین موجود در کنگر باعث کاهش کلسترول خون می شود.
- سینارین و اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می کند و به کبد کمک می کند تا بخش تخریب شده خود را از نو بسازد.
- اینولین موجود در این گیاه، باعث افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر می شود.
- آنتی اکسیدان موجود در آن، از پوست در برابر سرطان محافظت می کند.
- کنگر برای درمان یرقان، نارسایی کبد و کم خونی موثر است و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند.
- خطر بروز سرطان روده باریک را کاهش می دهد.
- فیبر موجود در آن از یبوست جلوگیری می کند.
- مصرف این گیاه به زنان باردار، کودکان و بیماران مبتلا به بیماری های کلیوی توصیه نمی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست