شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

چند پیشنهاد برای خشک کردن گیاهان


چند پیشنهاد برای خشک کردن گیاهان

برای طبخ بعضی از غذاها به سبزی و گیاه خشک شده نیاز است.برای خشک کردن گیاهان و سبزی های تازه و حفظ خاصیت آن خوب است به چند نکته مهمی که در این مطلب به نقل از سایت «ehow» درج شده است، توجه …

برای طبخ بعضی از غذاها به سبزی و گیاه خشک شده نیاز است.برای خشک کردن گیاهان و سبزی های تازه و حفظ خاصیت آن خوب است به چند نکته مهمی که در این مطلب به نقل از سایت «ehow» درج شده است، توجه کنید.

گیاه را هنگامی که تازه است و کاملا رشد کرده است، بچینید. هنگام چیدن هر نوع برگ آسیب دیده و ساقه های چوبی را دور بیندازید.

از تمیز بودن گیاه از کثیفی و حشره مطمئن شوید و فقط اگر لازم بود آن را بشویید.

به محض چیدن، آن ها را برای خشک کردن آماده کنید.

ساقه ها را در بسته های ۱۰ تایی و هم اندازه آماده کنید تا هم زمان خشک شود.

گیاهان را پس از بستن به طور دورانی آویزان کنید.

در صورتی که احتمال خاک گرفتن یا آلوده شدن آن ها وجود دارد، کیسه کاغذی روی آن بکشید.

بهترین مکان برای خشک کردن، مکان گرم، خشک و تاریک است.

اگر مکان قرار گرفتن گیاهان گرم باشد ۵ روز طول می کشد تا خشک شود اما در صورت خنک تر بودن هوا، این زمان به ۲ هفته می رسد. بهترین دما برای خشک کردن گیاهان ۳۰ درجه سانتی گراد است.

گیاهان مختلف را با فاصله از هم آویزان کنید تا هر یک بوی خود را حفظ کند.

گیاه موقعی خشک شده است که برگ های آن شکننده شود.

روند خشک شدن را تا حدی ادامه ندهید که به محض دست زدن برگ ها از هم بپاشد.

پس از خشک شدن برگ ها را از ساقه جدا کنید.

گیاهان را در ظرف شیشه ای و دور از نور خورشید نگه دارید.

گیاهان را قبل از استفاده خرد کنید.

گیاهان مناسب برای خشک کردن عبارت است از رزماری، ریحان، نعناع، افسنتین، استوقودوس، جعفری، انجدان رومی و بادرنجبویه.