پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
جوجهکباب تابهای
مواد لازم:
فیله مرغ: ۷۰۰ گرم فلفل دلمهای: ۲ عدد آب پیازچه: نصف پیمانه زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو: نصف پیمانه روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع: به مقدار لازم نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ فیله شده را آماده کنید و به صورت تکههای منظم برش بزنید. سپس آنها را با زعفران و آب پیازچه، روغن زیتون، نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید. مرغ را چند ساعت در یخچال بگذارید. فلفل دلمهای را به اندازه تکههای مرغ برش بزنید و برای اینکه نرم شوند آنها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس هنگامی که جوجه کبابها را روی سیخهای چوبی قرار میدهید فلفل دلمهای را بین هر تکه مرغ بگذارید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و جوجه کبابها را در آن بگذارید. دقت کنید حرارت بالا باشد چراکه در غیر این صورت جوجه کبابها آب میاندازد. بعد از اینکه مرغها طلایی رنگ شدند این غذا آماده است. سیخهای آماده شده را در ظرفی بگذارید و با مقداری جعفری و ریحان و خیارشور تزئین و سرو نمایید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم عزاداری علیرضا زاکانی علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور
پلیس پلیس فتا هواشناسی تهران آلودگی هوا پلیس راهور قتل شهرداری تهران پشه آئدس تیراندازی زلزله گرما
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو اربعین دلار قیمت سکه مالیات
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال سینمای ایران اوشین امام حسین فیلم فرهاد مشیری لیلی رشیدی بازیگر وزارت ارشاد
مغز محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا جو بایدن دونالد ترامپ ترامپ رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور مهدی طارمی سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند رئال مادرید لیگ برتر ایران نقل و انتقالات
گوشی اینترنت عیسی زارع پور روزنامه ناسا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپل
سرطان خیار گرمازدگی کاهش وزن سکته قلبی لاغری افسردگی صبحانه