چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
جوجهکباب تابهای
مواد لازم:
فیله مرغ: ۷۰۰ گرم فلفل دلمهای: ۲ عدد آب پیازچه: نصف پیمانه زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو: نصف پیمانه روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع: به مقدار لازم نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ فیله شده را آماده کنید و به صورت تکههای منظم برش بزنید. سپس آنها را با زعفران و آب پیازچه، روغن زیتون، نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید. مرغ را چند ساعت در یخچال بگذارید. فلفل دلمهای را به اندازه تکههای مرغ برش بزنید و برای اینکه نرم شوند آنها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس هنگامی که جوجه کبابها را روی سیخهای چوبی قرار میدهید فلفل دلمهای را بین هر تکه مرغ بگذارید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و جوجه کبابها را در آن بگذارید. دقت کنید حرارت بالا باشد چراکه در غیر این صورت جوجه کبابها آب میاندازد. بعد از اینکه مرغها طلایی رنگ شدند این غذا آماده است. سیخهای آماده شده را در ظرفی بگذارید و با مقداری جعفری و ریحان و خیارشور تزئین و سرو نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست