جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سس پرتقال


شیر هموژنیزه  :  ۲ قاشق سوپخوری
شکر  :  ۱ فنجان
آب پرتقال  :  ۱ فنجان
آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری
پوست پرتقال  :  ۲ قاشق سوپخوری
شکر را در آب پرتقال ریخته سپس پوست پرتقال را می‌زنیم و در یخچال …

شیر هموژنیزه  :  ۲ قاشق سوپخوری

شکر  :  ۱ فنجان

آب پرتقال  :  ۱ فنجان

آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری

پوست پرتقال  :  ۲ قاشق سوپخوری

شکر را در آب پرتقال ریخته سپس پوست پرتقال را می‌زنیم و در یخچال می‌گذاریم تا کماجدان یخ ببندد. سپس شیر را به آن اضافه کرده هم می‌زنیم و مجدداً در یخچال می‌گذاریم و به مصرف می‌رسانیم.