چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
آموزش پخت کیک تولد فانتزی
مواد لازم کیک كلاه تولد
- پودر كیك شكلاتی 3 بسته 370 گرمی
- پاستیل نواری صورتی رنگ حدود 320 گرم
- آب نبات رنگی حدود 300 گرم
- رنگ زرد خوراكی چند قطره
- رنگ آبی خوراكی چند قطره
روش تهیه کیک كلاه تولد
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیق، به قطر 22 و قالب میان تهی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیوارههای قالب را با كاغذ روغنی بپوشانید. پودر كیك را مطابق با دستورالعمل روی بسته آماده كنید. كیكها را در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا قسمت برجستگی كیكها را با چاقوی تیز جدا كنید و كیك گرد را روی ظرف مناسبی بگذارید.
قدری از كرم كرهای روی كیك بمالید و كیك میان تهی را رویش قرار دهید تا به شكل كلاه درآید. اكنون مطابق تصویر كیك را با كرم كرهای رنگی، پاستیل و آب نبات بیارائید.
یادآوری:
برای تهیه كرم كرهای؛
500 گرم كره را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و نرم شود. آنگاه 6
پیمانه پودر شكر نرم و الك كرده را كم كم به كره بیفزائید و با
همزن برقی بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست