شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

دسر هلو


دسر هلو

تمام مواد داخل دسر به جز هلو را در کاسه بزرگی مخلوط کنید.

مواد لازم برای داخل دسر:

شکر: یک پیمانه

تخم مرغ زده شده: ۲عدد

آرد: ۲قاشق غذاخوری

دارچین: نصف قاشق مرباخوری

پودر جوزهندی: یک چهارم قاشق مرباخوری

هلو بدون پوست و هسته: ۴ تا ۶ عدد متوسط

مواد لازم برای روی دسر:

آرد: یک و نیم پیمانه

شکر: ۵ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق مرباخوری

مارگارین سرد شده: یک سوم پیمانه

شیر: ۳قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی: در صورت تمایل

تخم مرغ کمی هم زده شده: یک عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

تمام مواد داخل دسر به جز هلو را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. سپس هلو را اضافه کنید و در قالب مناسب بریزید. برای مواد روی دسر، آرد، ۲قاشق غذاخوری شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مارگارین را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیاید. تخم مرغ و شیر را به اندازه اضافه کنید تا مواد مرطوب شود. سپس با قاشق روی هلو بریزید و روی آن باقی مانده شکر را بپاشید.

دسر را به مدت ۳۴دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و اطراف آن شروع به جوشیدن کند.

پس از آماده و کمی سرد شدن، در صورت تمایل با بستنی وانیلی سرو شود.