پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا
دسر سیب
مواد لازم:
سیب درشت ۶ عدد
سرکه ۱ قاشق غذاخوری (برای سیاه نشده سیبها)
آب به میزان لازم برای پختن
خامه و پودر قند فرم گرفته ۳۰۰ گرم (پودرقند ۱۵۰ گرم)
کمپوت گیلاس ۱۲ عدد
عرق بیدمشک ۱ قاشق غذا خوری
شکر مقداری برای کمپوت
طرز تهیه:
خامه را آنقــدر با پودرقند میزنیم تا فرم بگیرد. سیبها را پوست کنده و داخل آن را به آرامی خالی میکنیم. سپس با کمــی آب و سرکه میپزیم تا کمـی پخته شده و سیاه نشود. آب و شکر را کمپوت میکنیم و ۲۴ ساعت سیبها را در آن میاندازیم تا با عرق بیدمشک خوش عطر و کمی شیرینمزه شود. بعد از ۲۴ ساعت سیبها را از آب کمپوت غلیظ بیرون آورده و هر کدام را در یک بشقاب چیده وداخل آنرا با خامه فرم گرفته پر میکنیم و یک کمپوت گیلاس برای تزئین روی آن قرار داده و دورتادور آن را با خامه زعفرانی تزئین میکنیم.
توجه:
خامه زعفرانــی (خامه فرم گرفتــه شده است که کمی زعفران غلیظ با آن مخلوط کردهایم). همچنین میتوانیم با شکلات رنده شده روی آن را کاملاً بپوشانیم.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف ایران پزشکیان علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل تهران فضای مجازی قوه قضاییه سوادکوه قتل شهدای خدمت سازمان هواشناسی شهرداری تهران آتش سوزی آلودگی هوا وزارت بهداشت
نهضت ملی مسکن دولت سیزدهم مسکن حقوق بازنشستگان قیمت دلار بازنشستگان قیمت طلا قیمت خودرو قیمت سکه بانک مرکزی ایران خودرو خودرو
سینمای ایران سریال پایتخت تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سینما تئاتر حج فیلم شهید موسیقی
دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه اوکراین لبنان ترکیه اتحادیه اروپا حزب الله لبنان حماس
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
نمایشگاه الکامپ هوش مصنوعی عیسی زارع پور فناوری وزیر ارتباطات سامسونگ ایلان ماسک اپل ناسا ماه
کبد چرب دیابت رژیم غذایی سرطان سلامت روده ویتامین سنگ کلیه مغز