شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا
خورش پیچاق قیمه (غذای آذری)
مواد لازم:
گوشت: ۳۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
پیاز: ۲عدد
رب گوجه فرنگی: ۲قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: به مقدار لازم
نمک، فلفل و دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد کنید، سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، گوشت را به صورت نوارهای باریک خرد کنید، سپس به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پس از این که رنگ گوشت تغییر کرد مقداری دارچین، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و خلال بادام را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورش جا بیفتد.
در انتهای پخت نمک و فلفل را اندازه کنید، وقتی خورش به روغن افتاد آن را در ظرف مناسب بریزید و روی آن چند تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید سپس به همراه برنج سرو کنید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل پلیس ازدواج طلاق بارش باران سیل سازمان هواشناسی سلامت آموزش و پرورش قوه قضاییه
قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بورس بازار خودرو خودرو بازنشستگان دولت سیزدهم دلار قیمت سکه مسکن
تلویزیون سینما موسیقی فضای مجازی کتاب رسانه ملی سینمای ایران تئاتر فیلم جوکر سریال دفاع مقدس
باتری
رژیم صهیونیستی آمریکا جو بایدن روسیه دونالد ترامپ غزه فلسطین جنگ غزه لبنان ترکیه ترامپ انتخابات آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر سپاهان تیم ملی فوتبال ایران جام ملت های اروپا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت وزیر ارتباطات عیسی زارع پور فناوری گوگل نمایشگاه الکامپ فیبر نوری مایکروسافت سامسونگ فیبرنوری شرکت
حافظه پوست دیابت فشار خون افسردگی میوه کاهش وزن گرمازدگی بارداری