سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
پیتزای تابستانی
![پیتزای تابستانی](/web/imgs/16/11/308p11.jpeg)
تعداد: ۶ نفر – ۶ عدد پیتزا
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان گریل: ۴ دقیقه
• مواد لازم
۱.۵ پیمانه اسفناج کوچک ریز شده
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
نمک
روغن زیتون
۶ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
۶ حبه سیر – ریز خورد شده
۱.۵ پیمانه سس گوجه فرنگی
خمیر پیتزای گریل شده*
۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا
۱.۵ پیمانه ذرت کباب شده
۱.۵ پیمانه بادمجان سرخ و خورد شده
۶ تکه بیکن یا سوسیس سرخ شده
۱.۵ پیمانه گوجه فرنگی ریز شده
برگ های کوچک ریحان
پودر فلفل سیاه
• طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، برگ های اسفناج، یک قاشق چایخوری روغن و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲. خمیر پیتزار را مسقیما روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود یک تا دو دقیقه آن را گریل کنید تا خمیر در برخی قسمت ها پف کند و سفت شود. با کمک انبر خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بلافاصله پس از برداشتن از روی حرارت، دو طرف خمیر را به روغن زیتون آغشته کنید.
۳. یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و یک حبه سیر روی خمیر بریزید. روی آن را با ¼ سس گوجه فرنگی بپوشانید. ¼ پیمانه از مخلوط اسفناج را اضافه کنید. حدود ۶۰ گرم پنیر موتزارلا، ¼ پیمانه ذرت، ¼ پیمانه بادمجان و یک تکه سوسیس یا بیکن را خرد کنید و روی خمیر بریزید. پیتزا را روی تابه یا شعله زغال قرار دهید تا زمانی که نان برشته و پنیرها آب شوند. همین کار را با دیگر خمیرهای پیتزا تکرار کنید.
۴. پیش از سرو، روی آن را با گوجه فرنگی، ریحان و نمک دریایی (اختیاری) تزئین کنید.
• طرز تهیه خمیر پیتزای گریل شده
تعداد: ۶ عدد
• مواد لازم
یک پیمانه آب گرم
یک قاسق غذاخوری عسل
یک بسته خمیر مایه
۲.۵ پیمانه آرد سفید
¼ پیمانه آرد گندم یا همان آرد سفید
¾ پیمانه نمک
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
روغن زیتون
• طرز تهیه
۱. در یک کاسه متوسط، آب گرم، عسل و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. آن را حدود ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کف کند. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ ¾ پیمانه آرد سفید، آرد گندم و نمک را با هم مخلوط کنید. با کمک قاشق چوبی آن را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید. سه قاشق روغن اضافه کنید. آرد را تا زمانی که ¾ پیمانه آرد سفید باقی بماند به خمیر اضافه کنید.
۲. خمیر به دست آمده را روی سطحی صاف پهن کنید. ۵ دقیقه آن را ورز دهید تا نرم و لاستیکی شود. ¾ پیمانه آرد سفید باقی مانده را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. آن را گلوله کنید. در یک کاسه چرب در محیطی گرم قرار دهید تا اندازه گلوله های خمیر دو برابر شوند (حدود یک ساعت).
۳. خمیرها را از کاسه بیرون بیاورید برای مدت دو دقیقه دوباره ورز دهید. دو قاشق آرد سفید اضافه کنید و دوباره درون کاسه بگذارید. روی آنها را بپوشانید و دباره به مدت ۴۰ دقیقه آنها را در جای گرم قرار دهید تا پف کنند. خمیر را به شش گلوله مجزا تقسیم کنید و دوباره ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
۴. خمیر آماده استفاده است.
• ارزش غذایی
کالری: ۶۴۲
چربی: ۲۸ گرم
کلسترول: ۵۳ میلی گرم
چربی اشباع شده: ۱۲ گرم
کربوهیدرات: ۷۰ گرم
چربی اشباع نشده: ۹ گرم
ویتامین A: ۲۸۲۶
ویتامین C: ۲۹ میلی گرم
سدیم: ۵۶۶ میلی گرم
پتاسیم: ۴۹۶ میلی گرم
فیبر: ۷ گرم
آهن: ۵ میلی گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست