چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

کوفته هلو


کوفته هلو

این غذا سر سفره‌های افطار اهالی شهر شیراز قرار دارد و به علت طعم و شکل و عطری که دارد مورد توجه مردم این خطه است.
● مواد لازم
▪ یک کیلو گوشت چرخ‌کرده
▪ ۳۰۰ گرم آرد نخودچی
▪ دو عدد …

این غذا سر سفره‌های افطار اهالی شهر شیراز قرار دارد و به علت طعم و شکل و عطری که دارد مورد توجه مردم این خطه است.

مواد لازم

یک کیلو گوشت چرخ‌کرده

۳۰۰ گرم آرد نخودچی

دو عدد پیاز متوسط

کشمش

چهار عدد هویج

یک قاشق غذاخوری نعناخشک

روغن

شوید، ریحان تازه

یک قاشق غذاخوری زردچوبه

یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

طرز تهیه

در یک ظرف بزرگ گوشت چرخ‌کرده را همراه آرد نخودچی و پیاز مخلوط کرده و بخوبی ورز دهید سپس به آن هویج رنده‌شده، نعنا خشک، ریحان تازه و آب لیموترش اضافه کرده و پس از یکدست شدن، گلوله‌هایی در اندازه هلو درست کرده و آن را در روغن تفت دهید. در ظرفی دیگر پیاز و کشمش را تفت داده و دو فنجان آب به آن اضافه کرده و کوفته‌ها را برای نیم ساعت درون آن بپزید.