سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پای پوست هندوانه


پای پوست هندوانه

انواع پوست میوه حاوی مقدار زیادی فیبر و آنتی‌اکسیدان ضروری در حفظ سلامت بدن است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش و جلوگیری از ایجاد انواع بیماری‌های مهلک مانند سرطان خواهد …

انواع پوست میوه حاوی مقدار زیادی فیبر و آنتی‌اکسیدان ضروری در حفظ سلامت بدن است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش و جلوگیری از ایجاد انواع بیماری‌های مهلک مانند سرطان خواهد شد و با عواملی مانند سوءتغذیه، استرس، ترکیبات مضر محیطی و... نیز مبارزه خواهد کرد.

ناآگاهی و ناآشنایی افراد از خواص این مواد غذایی و روش‌های درست مصرف کردن دلیل هدر رفتن و دور‌ریختن این مواد غذایی مفید است.

در این بخش علاوه بر ارائه فواید پوست انواع میوه، دستورالعمل‌های غذایی، روش تهیه و پخت انواع دسر، پای، غذای اصلی و... با پوست انواع میوه آموزش داده خواهد شد تا به صورت عملی استفاده از پوست میوه‌ها به شکل مؤثر و بهینه امکانپذیر شود.

مواد مورد نیاز

دو فنجان پوست هندوانه (خرد شده)

یک فنجان شکر

دو قاشق چایخوری آرد سفید

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر جوز هندی

یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر میخک

یک هشتم قاشق چایخوری نمک

سه قاشق غذاخوری سرکه سیب

نصف فنجان کشمش

نصف فنجان گردوی خرد شده

خمیر پای (برای دو عدد پای)

طرز تهیه

پوسته سبز روی پوست هندوانه را جدا کرده و سپس پوست هندوانه‌ها را خرد کنید. آنها را درون قابلمه کوچکی ریخته و آنقدر آب روی آن بریزید تا سطح آن را بپوشاند.

سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب آن به جوش بیاید، در ظرف را بسته و حرارت را کم کنید و بگذارید تا برای حدود ۲۰ دقیقه بپزد تا کمی نرم شود. حال قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب آن را خالی کنید.

پوست هندوانه‌ها را با شکر، آرد، دارچین، جوز هندی، میخک، نمک، سرکه، کشمش و گردو مخلوط کنید. خمیر پای را درون ظرف پهن کرده و مخلوط پوست هندوانه را روی آن بریزید، بقیه خمیر را روی آن پهن کرده و لبه‌های آن را تا کنید. با چاقو برش‌هایی روی خمیر ایجاد کنید. ظرف را برای مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

برای جلوگیری از سوخت لبه‌های خمیر پای، روی آن را پس از گذشت ۲۵ دقیقه با نواری از فویل آلومینیومی بپوشانید.