دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

مافین سیب زمینی


مافین سیب زمینی

مافین سیب زمینی بافت بسیار نرمی دارند. مانند سوفله, در فر پف می نمایند و بهتر است داغ سرو شوند.

مافین سیب زمینی بافت بسیار نرمی دارند. مانند سوفله, در فر پف می نمایند و بهتر است داغ سرو شوند.

مواد لازم:

کره نرم شده جهت چرب نمودن قالب : 4 قاشق چای خوری

سیب زمینی, نگینی خرد شده : 175 گرم

آرد بکینگ پودردار : 75 گرم

شکر قهوه ای نرم : 2 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

کشمش : 125 گرم

تخم مرغ, زرده و سفیده از هم جدا شده : 4 عدد

طرز تهیه:

1. 12 عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید.

2. سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آّب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آّبکش نموده و خوب له نمایید تا کاملا صاف شوند.

3. پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد, شکر, بکینگ پودر, کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.

4. در یک کاسه تمیز, سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید تا کاملا با آن ترکیب شود.

5. خمیر را داخل قالب های کیک بریزید.

6. مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به 160 درجه سانتیگراد برسانید و نان ها را به مدت 7 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف نمایند.

7. مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

به جای سرو نان ها با کره ساده, آن ها را با کره دارچینی میل نمایید. جهت تهیه کره ی دارچینی, 60 گرم کره را با یک سر انگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.