جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
کیک با رویه مارمالاد
مواد لازم برای ۱۰ نفر :
آبجوش:
نصف لیوان
تخممرغ:
۸ عدد
آرد:
۸ قاشق غذاخوری
شکر:
۱۰۰ گرم
پودر فندق:
۱۰۰ گرم
بیکینگپودر:
یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه کیک:
مارمالاد رژیمی دلخواه:
به میزان لازم
خلال پسته:
۵۰ گرم
روش تهیه :
زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کرده، زردهها را به همراه شکر و آبجوش با همزن برقی خوب هم میزنیم تا زردهها خوب پف کرده و کرم و کشدار شوند.
آرد، پودر فندق و بیکینگپودر را به مواد زرده اضافه کرده و با لیسک با هم خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شود. سفیدهها را نیز جداگانه آنقدر هم میزنیم تا پف کنند.
مایه زرده و سفیده را با لیسک با هم مخلوط کرده و این کار را به شکل دورانی انجام میدهیم تا پف سفیده نخوابد. مواد را داخل قالب چهارگوش به ضلع ۲۳سانتیمتر میریزیم بهتر است قالب را از قبل چرب کنیم. کیک را بهمدت یکساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم.
پس از پخت، کیک را از قالب خارج کرده و روی پنجره خنککننده مخصوص کیک قرار میدهیم. روی کیک را با کمی مارمالاد و خلال پسته تزئین میکنیم.
مجله سیب سبز
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست